PROCURIO SNIMAK IZ SVLAČIONICE: Ronaldo vređa saigrače, samo je jedan imao hrabrost da mu odgovori (VIDEO)

Novosti online

26. 11. 2021. u 11:17

KRISTIJANO Ronaldo je veliki fudbaler, pobednik, borac, ali zna nekada da bude i previše arogantan i ne uvek omiljen u svlačionici.

ПРОЦУРИО СНИМАК ИЗ СВЛАЧИОНИЦЕ: Роналдо вређа саиграче, само је један имао храброст да му одговори (ВИДЕО)

Tanjug/AP

A razlog je više nego jednostavan, Portugalac uvek voli da optuži nekog drugog za neuspeh, tako je bilo i nedavno kada se obrušio na selektora Fernanda Santoša nakon eliminacije od Srbije.

U prošlosti je znao da upire prstom u Serhija Ramosa i Ikera Kasiljasa, kada je gazdovao Madridom. Karijera u Torinu mu je nekako više prošla u mahanju rukama, nego u podizanju trofeja. 

Ništa bolji nije ni povratak u Mančester, već je "oterao" trenera Ole Gunara Solskjera, a titula je praktično izgubljena. 

A danas je, potpuno neočekivano, procurio snimak iz njegovog perioda u Torinu, na kojem tokom utakmice Lige šampiona urla na saigrače u svlačionici i vređa ih.

Ono što je interesantnije, svi do jednog gledali su u pod, niko nije smeo da se suprostavi pobesnelom Portugalcu, osim Kolumbijca Huana Kvadrada.

- Igramo kao g**na. Ja igram kao g**no, takođe. Igramo apsolutno užasno i pod hitno moramo da se saberemo. To je činjenica. Ovo je utakmica Lige šampiona i moramo da pokažemo hrabrost - u tim trenucima na videu, koji je očekivano postao hit na internetu, gotovo svi fudbaleri Juventusa gledaju u pod, a Kvadrado prilazi Ronaldu.

Južnoamerikanac smiruje Portugalca rečima da je on lider i da mora da posluži kao primer ostalima, ali ne na način za koji se opredelio.To je samo dodatno razbesnelo Kristijana koji je nastavio da urla.

- Ne govorim ovo samo drugima, ja sam takođe užasan.

Kristijano Ronaldo foto: EPA

 

Ronaldov ispad i vređanje saigrača, te verbalna rasprava sa Huanom Kvadradom završava se ulaskom tadašnjeg trenera, ujedno i legende kluba Andree Pirla.

- Dosta, dosta! Dosta, Huan! Dosta, Kris - kratko je poručio Pirlo.

Ronaldo nije uspeo u Torinu, a da li će u Mančesteru teško je reći. Godine mu više ne idu u prilog, ali ni konkurencija koja je čini se nikada jača na Ostrvu.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri