ZVEZDA PLAĆA CEH ZBOG MAĐARA? Sudija Bognar "tužio" crvno-bele delegatu UEFA, izdiktirao čime je sve gađan, sledi oštra kazna?

Novosti online

05. 11. 2021. u 13:29

MAĐARSKI sudija Tamaš Bognar neće ostati u lepom sećanju navijačima Crvene zvezde posle utakmice četvrtog kola Lige Evrope koju je obeležio neujednačenim kriterijumom.

ЗВЕЗДА ПЛАЋА ЦЕХ  ЗБОГ МАЂАРА? Судија Богнар тужио црвно-беле делегату УЕФА, издиктирао чиме је све гађан, следи оштра казна?

Tanjug/AP

To je za posledicu imalo, ne samo dva crvena kartona fidbalerima srpskog šampiona, nego nažalost i neprimerenu reakciju navijača po završetku meča, zbog čega bi Zvezda mogla da ima i dodatne probleme.

Poslednji Bognarov zvižduk na meču bio je signal da se sa tribina našeg najvećeg stadiona začuju i zvižduci nezadovoljnih delija, ali da se na tome završilo problema ne bi ni bilo.

Nažalost, usledilo je i ubacivanje predmeta na teren i atletsku stazu stadiona ‘Rajko Mitić‘. 

Kako ‘Kurir‘ saznaje, Bognar je na kraju utakmice diktirao delegatu UEFA sve što se dogodilo. Mađarski sudija je istakao da je gađan čvrstim i metalnim predmetima, kao i da nije odmah mogao da uđe u svlačionicu.

Prilikom spomenutog incidenta, povređen je i jedan od članova stručnog štaba Crvene zvezde, Federiko Panonćini, a nezvanično, pogođen je i pomoćni sudija Peter Kobor.

Na potezu su disciplinski organi UEFA, nadamo se da kazna, ako je i bude, neće biti prestroga.

BONUS VIDEO - Koreografija navijača Zvezde pred meč sa Midtjilandom

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024