LIGA ŠAMPIONA: Tadić overava prvo mesto

Đ. S.

03. 11. 2021. u 09:00

U TRI kola isto toliko pobeda Ajaksa u Ligi šampiona, pa je logično da se na gostovanju Borusiji Dortmund razmišlja i o četvrtoj u nizu i overi prvog mesta u grupi (večeras, 21.00).

ЛИГА ШАМПИОНА: Тадић оверава прво место

FOTO: AP

Predvođeni kapitenom Srbije Dušanom Tadićem, "kopljanici" se nalaze u odličnoj formi, pre dve nedelje su istog rivala rastavili na sitne komade (4:0). Potencijalnim trijumfom mogli bi da pečatiraju plasman u narednu rundu elitnog takmičenja, kao povlašćeni tim u žrebu za osminu finala.

Dodatni razlog za optimizam izabranicima Erika Ten Haga uliva i podatak da će Borusija biti bez najboljeg igrača, ubitačnog centarfora Erlinga Halanda, koji će najverovatnije propustiti ostatak takmičarskih izazova u 2021. zbog povrede. S druge strane, Tadić, frontmen vrhunski naštimovanog orkestra iz Amsterdama, još čeka na prvi pogodak u LŠ ove sezone, ali je to nadomestio sa dve asistencije.

Ostatak današnjeg programa doneće i derbi Liverpula i Atletika na "Enfildu", dok se dosta uzbuđenja očekuje i u Tiraspolju, gde Šerif dočekuje Inter, koji mora da savlada najveću senzaciju ovogodišnjeg izdanja LŠ, kako bi ostao u igri za plasman u nokaut fazu.

BONUS VIDEO: PARTIZAN PROTIV GENTA: Kako izgleda dosadašnji učinak crno-belih sa Belgijancima

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije