MESI BIO NEVIDLJIV: Argentinac dobio lošu ocenu za izdanje u derbiju sa Lilom

Z. Ć.

30. 10. 2021. u 22:08

MESI, trojka si! Sportski novinari žestoko su iskritikovali Argentinca zbog loše partije u derbiju Pari Sen Žermena sa Lilom (2:1).

МЕСИ БИО НЕВИДЉИВ: Аргентинац добио лошу оцену за издање у дербију са Лилом

FOTO: EPA

Iako je Mesi igrao samo prvo poluvreme zato što kuburi sa povredom, prestižni "Ekip" je bio nemilosrdan i ocenio ga lošom trojkom.

- Mesi je u prvom poluvremenu igrao na poziciji lažne devetke, što mu je uvek odgovaralo, ali je bio potpuno izgubljen. Dodavanja su mu bila netačna, gubio se na terenu i bio je potpuno nevidljiv. Ruku na srce, imao je problem s mišićem pre utakmice, ali to ga ne opravdava da je dosad u francuskom prvenstvu bio senka onog Mesija na kojeg smo navikli. Da li neko zaista misli da Mesi u četiri utakmice u Ligi 1 neće ni pogoditi ni asistirati? Ali, to se zaista dogodilo. Na kojoj god poziciji igrao u prvenstvu, Mesi ne može ništa i njegova igra praktično nema nikakvog učinka - oštar je "Ekip".

Na pet mečeva u francuskom šampionatu Mesi za 325 minuta ima sve nule u statističkim kolonama, ali je u Ligi šampiona postigao tri gola na isto toliko mečeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024