BRUTALNA OSVETA SRBINU Dušan Vlahović nije mogao ni da sanja šta će Fiorentina da mu uradi

Novosti online

12. 10. 2021. u 17:57

DUŠAN Vlahović briljira golgeterski, ali to što nije hteo da produži ugovor s Fiorentinom moglo bi prilično da mu zagorča život.

БРУТАЛНА ОСВЕТА СРБИНУ Душан Влаховић није могао ни да сања шта ће Фиорентина да му уради

FOTO: AP/Tanjug

Podsetimo, italijanski sportski mediji su prošle sedmice javili da je naš golgeter odbio da potpiše novi ugovor sa Fiorentinom i postane najplaćeniji igrač u njenoj istoriji. 

Nije tajna da su mladog srpskog golgetera prilično ozbiljno tražili ovog leta i Totenhem i Atletiko Madrid, sada je otkriveno i koji je klub iz snova člana "orlova", ali bi lako moglo da se desi da bude "osuđen" da ostane u Firenci duže nego što je planirao.

Bar tako tvrdi "Korijere delo sport" u priči koja ima prizvuk prilično jasne osvete.

Foto: Epa / JULIEN WARNAND

Dušan Vlahović

Evo i dela teksta koji se odnosi baš na srpskog reprezentativca:

"Svi ga vole, mnogo ga žele, a aktuelna raskol-situacija i činjenica da mu ugovor ističe 30. juna 2023. mogu da dovedu do toga da zainteresovani klubovi dođu do prednosti (u trci za Vlahovićem) kada obezbede njegov pristanak za prelazak. Ali, pojavila se jedna novost. Koja baš i nije novost.

Naime, ko god želi da kupi Vlahovića, moraće da posluje sa Rokom Komisoom. Jer, gazda 'viole' ne voli kada ga neko zgrabi za vrat, kod njega nema popusta, ili povoljnijih odnosa.

Samo odbijanje produžetka saradnje od strane Vlahovića i njegovih zastupnika je nešto što ide izvan obične dinamike fudbalske pijace, pa bi, da su prave okolnosti, srpski špic zapravo mogao već u januaru da ode iz kluba. Ali, tu na scenu stupa Komiso, koji želi da postavi apsolutno sve uslove oko tog transfera: i načini prodaje, i vreme, i cena. U suprotnom, ne da do transfera neće doći u januaru, već bi mogao da bude ostavljen u klubu godinu i po dana, i onda da bude pušten za džabe.

Fiorentina, prosto, ne želi da 'Slučaj Vlahović'reši pre 30. juna 2023. godine, a Komiso je rešen da ovu svoju bitku bije do poslednjg dana aktuelnog ugovora sa srpskim fudbalerom. Možda bi novi pregovori, o novom sporazumu, mogli da se pokrenu ako bi Dušan promenio svog agenta Darka Ristića", na pomalo misteriozan, nedorečen način zaključuje svoj tekst "Korijere delo sport".

FOTO: EPA

Dušan Vlahović

Podsetimo, u sedmici za nama i sam trener "viole" Vinćenco Italijano je istakao da se u ovom trenutku ne razmišlja o prodaji srpskog reprezentativca, kome ugovor ističe za nešto manje od dve godine.

- Stvarno ima malo smisla da sada pričamo kako ćemo Dušana da zamenimo već u prvom narednom prelaznom roku, koji nam stiže za tri meseca. Uostalom, imamo u ekipi i Aleksandra Kokorina, pokušavamo da i od njega izvučemo maksimum. On i Vlahović su tandem, mada nije nemoguće da potražimo i neka druga rešenja - istakao je Italijano.

Dušan Vlahović je dosad dao 25 golova u seriji A, na 44 utakmice, a ove sezone je već sedam puta bio strelac, od čega je poslednji gol bio za pobedu Srbije nad Luksemburgom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

BONUS VIDEO Novi navijački haos u Francuskoj

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna