TEK ĆE DA BRILJIRA Kristijano Ronaldo dao 60.000 evra da mu ovo odmah ugrade u engleski dom

Novosti online

09. 10. 2021. u 15:59

KRISTIJANO Ronaldo se odlično snašao na početku svog drugog boravka u Mančester junajtedu, a uskoro bi mogao da bude još bolji.

ТЕК ЋЕ ДА БРИЉИРА Кристијано Роналдо дао 60.000 евра да му ово одмах уграде у енглески дом

Foto: EPA-EFE/FRANCK ROBICHON

Kako prenosi nemački "Bild", portugalski as je rešio da uloži priličan novac kako bi u svom engleskom domu imao uređaj koji će mu pomoći da se brže oporavlja posle velikih fizičkih napora.

U pitanju je "krio-komora", kakvu je koristio u Torinu dok je bio član Juventusa, a sada želi da uloži novac u jednu takvu i za kuću u Češajeru.

U tzv. "ledenoj sobi", temperatura se spušta do 200 stepeni ispod nule na Celzijusovoj skali, i to uz pomoć nitrogena. U takvom ambijentu, organizam se brže okrepljuje, ali - samo pod uslovom da se sve pravilno (i kratko) upotrebljava.

Kompletan tretman celog tela traje svega nekoliko minuta, a prema navodima britanskog "Sana", prilikom ulaska u medicinsku kapsulu "fudbalska superzvezda nosi rukavice, a onda se tečni nitrogen upumpava oko cilindra u kome se nalazi Ronaldo, kako bi mu se telo brzo hladilo".

Oni koji su ljubitelji ovakvih tretmana, veruju da on pospešuje cirkulaciju i osnažuje imuni sistem, dok istovremeno smanjuje zamor i ubrzava oporavak od povreda.

Krio-terapiju svojevremeno je koristio i Novak Đoković.


BONUS VIDEO  Novak Đoković peva "Pukni zoro" - snimak o kome priča Srbija
 

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024