STROGE MERE ZAŠTITE U BUGARSKOJ: U prodaji i karte za gostujuće navijače, ali samo tri hiljade srećnika moći će uživo da gleda Zvezdu

Novosti online

29. 09. 2021. u 14:16

MAKSIMALNE mere opreza u Razgradu za utakmicu Lige Evrope između domaćeg Ludogoreca i Crvene zvezde. Maske su obavezne tokom, pre i posle susreta, koji se igra u četvrtak od 21.00, u okviru drugog kola Lige Evrope.

СТРОГЕ МЕРЕ ЗАШТИТЕ У БУГАРСКОЈ: У продаји и карте за гостујуће навијаче, али само три хиљаде срећника моћи ће уживо да гледа Звезду

Foto: M.Vukadinović

Neće biti navijača Crvene zvezde, što je bilo i očekivano s obzirom na to da su tamošnje vlasti stavile Srbiju na crvenu listu zbog epidemiološke situacije.

Zato je domaćin najavio da će se u prodaji naći i ulaznice za sektor namenjen za pristalice protivničkih klubova.

Cene ulaznica za taj deo tribina, kao i za sektor gde se nalaze najvatreniji navijači domaćeg tima iznose 15 leva, što je nešto manje od osam evra. To su ujedno i najjeftinije karte za ovaj meč, dok su one najskuplje 30 leva ili nešto više od 15 evra.

Ludogorec je podsetio da će usled strogog poštovanja epidemioloških mera dozvoljena popunjenost tribina biti 30 odsto, što znači da će se na ovom meču naći samo oko 3.000 gledalaca.

Ulazak na stadion vršiće se podnošenjem obrazaca, u kojem će svaki vlasnik ulaznice biti upoznat sa rizicima vezanim za kovid 19.

Nikome ko ima simptome virusa neće biti dozvoljen ulazak na stadion.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)