LEGENDA NIŠLIJA VLADA ĐORĐEVIĆ VODI KLUB PROTIV PARTIZANA: Velika čast, nemamo šta da izgubimo u Humskoj!

Novosti online

28. 08. 2021. u 13:12

FUDBALERI Radničkog u nedelju od 21 sat gostuju Partizanu, u sedmom kolu Superlige Srbije.

ЛЕГЕНДА НИШЛИЈА ВЛАДА ЂОРЂЕВИЋ ВОДИ КЛУБ ПРОТИВ ПАРТИЗАНА: Велика част, немамо шта да изгубимо у Хумској!

FOTO: A. Ilić

Nišlije u ovaj meč ulaze sa 12. pozicije na tabeli i sa šest bodova na svom kontu, dok je Partizan lider sa maksimalnih 15 bodova, uz utakmicu manje.

Radnički je u utorak ostao bez trenera, pošto se sporazumno razišao sa Aleksandrom Stankovićem, novi šef stručnog štaba se intenzivno traži, a ekipu će protiv Partizana sa klupe voditi trener omladinskog tima Vladimir Đorđević.

U igračkoj karijeri imao je impresivnu karijeru. Jedan je od retkih Srba koji je nastupao u Brazilu. Tokom igračke karijere nastupao je za Fluminense, Crvenu zvezdu, Đer i Radnički. Sada će se naći u ulozi prvog trenera protiv Partizana koji u novoj sezoni igra odličan fudbal. 

–Za mene je velika čast što sa dobio priliku da vodim prvi tim protiv Partizana. Sve se izdešavalo iznenada. Ja sam početnik u trenerskom poslu, u Radničkom radim sa mlađim kategorijama i ovu šansu gledam kao satisfakciju za moj dosadašnji rad. Nas čeka meč protiv velikog tima. Nemamo šta da izgubimo u Beogradu. Idemo tamo sa velikim motivom da se pokažemo u najboljem mogućem svetlu, poručio je Đorđević. 

Trener Nišlija očekuje požrtvovanu igru svojih pulena. 

- Očekujem od naših igrača da budu maksimalno koncentrisani i odgovorni, da daju sve od sebe i da pokušaju da iznenade Partizan, koji je veliki favorit. Ništa ne obećavamo i želimo samo da se borimo tokom svih 90 minuta. Prema protivniku gajimo veliki respekt, igraju sjajno ove sezone i radujemo se okršaju sa njima.

Đorđević će imati određenih kadrovskih problema pred duel u Humskoj. 

- Očekujem da će oni od prvog minuta izaći visoko i pokušati da nas brzo slome. Mi smo se pripremili za to, namestićemo se onako kako mislim da treba protiv Partizana i verujem da ćemo imati svoje šanse tokom susreta. Zbog crvenog kartona neću moći da računam na Aleksandra Kovačevića, imamo još nekoliko rovitih fudbalera, ali očekujem da oni budu spremni za utakmicu– izjavio je Đorđević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)