NE POMAŽE GOL SRBINA: Inter ubedljiv protiv Verone

Novosti online

27. 08. 2021. u 22:51

INTER je stigao do druge pobede ove sezone, ovoga puta su na veoma teškom gostovanju savladali Veronu rezultatom 1:3 i to nakon velikog preokreta, gubili su na poluvremenu.

НЕ ПОМАЖЕ ГОЛ СРБИНА: Интер убедљив против Вероне

FOTO: Tanjug

Ne tako zanimljiv fudbal u prvih 45 minuta, praktično smo videli dva udarca u okvir gola i jednog i drugog tima, s tim što je Inter imao nešto više loptu u svom posedu. 

Ipak, nije im vredelo previše, Handanović je napravio katastrofalnu grešku neprimerenu njegovom iskustvu, Ivan Ilić je to iskoristio, bocnuo loptu u stilu Ernana Krespa i pogodio za 1:0.

Odlično je igrao Ivan Ilić prvo poluvreme na poziciji defanzivnog veznog, briljirao je u duelima protiv poznatijih rivala, jasno stavio svima do znanja da na njega mora da se računa u budućnosti. 

Kao da je drugi Inter izašao u nastavku, ekipa Simonea Inzagija je uspela već nakon dva minuta drugog dela da stigne do izjednačenja. 

Perišić je izveo aut sa leve strane,Džeko je bio visok u skoku, prebacio loptu do Martineza koji uspeva da izjednači rezultat.

Inter bolji do kraja meča, apsolutno su zaslužili drugi gol i stigli su do njega u 83. minutu, tada je akcija tekla po desnoj strani gde je centaršut uputio Darmian, Korea je bio na pravom mestu i glavom pogodio mrežu za 1:2. 

Nije to bilo sve do kraja, Inter je uspeo da postigne još jedan gol, igrao se četvrti minut nadoknade, Korea je ponovo bio strelac, ovoga puta je levicom sa oko 17 metara pogodio sam ugao protivničkog golmana.

Lazović i Ilić danas bez predaha, igrali su svih 90 minuta, dok je Kolarov gledao meč sa klupe. 

(Sportske) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)