RIKARDO GOMEŠ UPOZORAVA: "Oprezno na Ostrvu, Santa Klara ima snažnu odbranu i napad, ne sme ništa da nas iznenadi"

V. N.

18. 08. 2021. u 08:00

ZA skoro kompletnu ekspediciju Partizana, koja danas u jutarnjim časovima kreće na petočasovni let, Azorska ostrva su nepoznata destinacija.

РИКАРДО ГОМЕШ УПОЗОРАВА: Опрезно на Острву, Санта Клара има снажну одбрану и напад, не сме ништа да нас изненади

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Izuzetak je centarfor Rikardo Gomeš, koji ne samo da je nastupao u portugalskoj ligi, već je i dva puta bio strelac na terenu Santa Klare, sutrašnjeg (22.30) protivnika crno-belih u prvom susretu plej-ofa Lige konferencija.

- Santa Klara je tim koji je dugo igrao u drugoj portugalskoj ligi, ali čim su ušli u prvu, pokušavali su da se izbore za pozicije koje vode u evropska takmičenja. Prve godine nisu uspeli, ali prošle jesu i plasirali su se iznad klubova kao što je Vitorija Gimaraeš - ističe 29-godišnji Gomeš, koji je pogodio mrežu na prethodnom gostovanju Sočiju.

Igrači i stručni štab su analizirali vrline i mane rivala, koji je u drugom kolu izbacio Olimpiju našeg trenera Save Miloševića (2:0, 1:0).

- Neće biti laka utakmica. Ima Santa Klara dobar tim, dobru organizaciju, imala je odličnu prethodnu sezonu. Moramo biti pripremljeni za sve, kao što smo bili i u prethodnim utakmicama. Ne smemo dozvoliti da nas nešto iznenadi. Imaju dobre odbrambene igrače, snažne, a imaju i dobra rešenja u napadu. Mislim da su u dobroj formi, motivisani su jer su i oni stigli do plej-of faze Lige konferencije.

Špic kluba iz Humske upozorava i na čudne vremenske uslove na ostrvu.

- Tamo ne možete očekivati sunce ili kišu. Možete imati sve to u jednom danu ili u nekoliko sati. Ipak, mislim da ne moramo previše da brinemo o vremenu - poručuje Gomeš.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)