STRAŠAN UDARAC ZA PARTIZAN: Pantić ne igra protiv Santa Klare, propušta i večiti derbi

Novosti online

15. 08. 2021. u 10:16

Problemi za Partizan pred jedan od najvažnijih susreta sezone. Utvrđeno je da je povreda Danila Pantića ozbiljnije prirode, tako da će on sasvim sigurno propustiti dvoboje protiv Santa Klare, a neće biti spreman ni za večiti derbi protiv Crvene zvezde koji je na programu polovinom septembra.

СТРАШАН УДАРАЦ ЗА ПАРТИЗАН: Пантић не игра против Санта Кларе, пропушта и вечити дерби

Foto: Nebojsa Parausic

Njemu je određeno bolovanje do kraja sledećeg meseca, jer je povredio primicač na zagrevanju za susret protiv ruskog Sočija. U razgovoru za Sportski žurnal, Aleksandar Stanojević je otkrio više detalja.

- Čeka ga mesec i po pauze. Sledećih 30 dana neće imati nikakve aktivnosti. Neću ga imati ni za večiti derbi - nije bio najsrećniji zbog ove vesti trener Aleksandar Stanojević.

Ako Partizan prebrodi Santa Klaru, jasno je da Pantića neće biti ni u prvom meču grupne faze Lige konferencija. Uz to, u domaćoj ligi će odsustvovati sa susreta protiv Kolubare, niškog i kragujevačkog Radničkog, Mladosti iz Lučana i Spartaka iz Subotice. Prema sadašnjim prognozama biće spreman za utakmicu protiv Napretka u Kruševcu, 2. oktobra.

On nije jedini kojeg muče povrede u ekipi Partizana. Naprotiv, samo je produžio niz kadrovskih problema sa kojima se Aleksandar Stanojević već duže vreme muči.

Van stroja su Ivan Obradović, Rajko Brežančić, Aleksandar Miljković, Aleksandar Šćekić, Filip Holender i Nemanja Jović. Ovaj poslednji bi mogao uskoro da se vrati u tim.

- U ponedeljak počinje da trči. Ne znam hoće li stići da se pripremi za Santa Klaru - zaključio je Stanojević pričom o Joviću.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!