KOSANOVIĆ OŠTRO KRITIKUJE ZVEZDU KAO NIKADA PRE: Gledam 15 minuta, pa prebacim na film!

Novosti online

12. 08. 2021. u 17:18

PREKALJENI srpski stručnjak Milorad Kosanović je oštro kritikovao Crvenu zvezdu nakon neuspeha u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

КОСАНОВИЋ ОШТРО КРИТИКУЈЕ ЗВЕЗДУ КАО НИКАДА ПРЕ: Гледам 15 минута, па пребацим на филм!

Foto: N.Paraušić

Navikli su zvezdaši u proteklim godinama na visoke domete svojih pulena, a eliminacija od Šerifa nije se dopala navijačima, a ni nekadašnjem strategu Zvezde i brojnih drugih klubova. 

- Nema koncepta i svaki uspeh koji se napravi je slučajan. Zvezda nema ni tim ni igru, ali ni Šerif nije ništa bolji. Smešno je kako i od koga se izgubilo. Teško mi je da gledam ovaj nivo fudbala, pogledam 15 minuta pa okrenem na neki film, manje se nerviram - počeo je Kosanović razgovor za "Objektiv". 

Smatra da se sa biserima srpskog fudbala ne radi na adekvatan način. 

- Ima talenata u srpskom fudbalu, ali se sa njima ne radi kako treba. Ne usmeravamo ih lepo, a ima krivice mnogih. Fudbal razbijamo godinama, isterali smo struku, a dovodimo početnike i na mesta trenera i u uprave. Zbog čega su Piksi, Pižon, Jokan, Siniša, Jugović i mnogi iz tih generacija uspeli kao igrači? Zato što su sa njima radili majstori- rekao je Kosanović.

Zvezda je prošle sezone u Ligi Evrope namučila Milan a Kosanović smatra da je sve to bilo spontano i neplanirano. 

- Sve je to bilo slučajno, daleko od toga da je bila dobra sezona. Ne znaju ni oni sami kako su do tih rezultata došli. Teško da to može da se ponovi - zaključio je Kosanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)