"BILA MI JE ČAST DA BUDEM DEO OVOG TIMA": Jelena Bruks se emotivnim rečima oprostila od reprezentativnog dresa

Novosti online

07. 08. 2021. u 12:44

KOŠARKAŠICE Srbije poražene su od Francuske u meču za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju sa 91:76. Ovo je bila poslednja utakmica u nacionalnoj selekciji za kapitena Jelenu Bruks.

БИЛА МИ ЈЕ ЧАСТ ДА БУДЕМ ДЕО ОВОГ ТИМА: Јелена Брукс се емотивним речима опростила од репрезентативног дреса

FOTO: AP/Tanjug

Ona je istakla da joj je velika čast što je bila deo ovog tima i da se nada da će buduće generacije nastaviti ono što je započela njena. Ona će nastaviti da igra klupsku košarku.

Sa druge strane Sonja Vasić je okončala sjajnu košarkašku karijeru.

- Bila mi je čast i zadovoljstvo da budem deo ovog tima - rekla je Jelena Bruks nakon poraza od Francuske.

Košarkašice Srbije nisu uspele da u Tokiju odbrane bronzanu medalju osvojenu na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine. Kako je Bruks rekla Francuska je danas bila bolja.

- Godinama smo ih mučili i uzimali im medalje, ali danas je bio njihov dan. Ponosna sam na sve saigračice i stručni štab - rekla je Bruks i dodala:

- Ponosna sam što sam iz Srbije i ženska košarkaška reprezentacija Srbije će u meni uvek imati najvećeg navijača. Nadam se da će devojke koje će nositi dres Srbije u budućnosti moći da nastave sve ono što smo mi započeli - zaključila je Jelena Bruks, a preneo Olimpijski komitet Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)