KAKAV DAN ZA SRBIJU! Stigla ŠESTA MEDALJA i obezbeđena TRI POLUFINALA!

Promo

04. 08. 2021. u 14:12

Odbojkašice, košarkašice i vaterpolisti plasirali su se u polufinale Olimpijskih igara, srpski rvač Zurab Datunašvili osvojio je bronzanu medalju, a kompanija Meridian povećala donacije na 600.000 RSD

КАКАВ ДАН ЗА СРБИЈУ! Стигла ШЕСТА МЕДАЉА и обезбеђена ТРИ ПОЛУФИНАЛА!

Foto: Meridijan

Ova sreda je fantastičan dan za Srbiju na Olimpijskim igrama, ali pravi spektakl nas tek čeka!

PROMO KVOTA: SJEDINjENE AMERIČKE DRŽAVE – SRBIJA, DVOJKA 8.60

Kajakaši su nas najpre obradovali prolaskom u polufinale, zatim košarkašice pobedom nad Kinom i plasmanom u polufinalni meč, a pobednički niz nastavile su odbojkašice Srbije, koje su furioznom igrom došle do trijumfa nad Italijom i plasmanom u polufinale.

FOTO: Tanjug

Za savršen nastavak pobrinuli su se vaterpolisti koji su ispred sebe imali jako težak zadatak – ekipu Italije, ali naši “delfini“ su uspeli da ih “preplivaju“ i dođu do polufinala.

PREUZMI POKLON TIKET – ODMAH OVDE

Ali, tačku na ovaj dan stavio je rvač Zurab Datunašvili, koji je preko repasaža stgao do borbe za bronzanu medalju, a onda u toj borbi pobedio Hrvata Ivana Hukleka rezultatom 6:1! Apsolutna dominacija!

Medalje nikome nisu zagarantovane, ali navijamo da ih bude što više, jer kompanija Meridian i ovog puta pomera granice humanosti i za svaku, bilo da je zlatna, srebrna ili bronzana – DONIRA 100.000 DINARA U HUMANITARNE SVRHE!

Do sada je sakupljeno više od pola miliona, a ako naši sportisti nastave u istom ritmu – donacija će se i te kako povećati!

FOTO: Tanjug

Svoje granice možeš pomeriti i ti i zajedno sa našim sportistima doći do pobedničkog postolja. Dobro, ne možeš se trenutno naći u Tokiju, ali možeš se naći na Meridianovom postolju!

Kako? Tako što ćeš se, ukoliko već nisi, registrovati putem meridianbet.rs sajta ili mobilne aplikacije, preuzeti POKLON TIKET U VREDNOSTI OD 500 RSD, a onda svojim pametnim i srećnim izborom parova postati dobitnik!

FOTO: Tanjug

Košarkašice nisu imale sreće na žrebu, pa će posle velike borbe protiv Kine, morati na selekciju SAD, ali Marinine „lavice“ su do sada mnogo puta pokazale da znaju da iznenade, da znaju da igraju srcem za Srbiju i da pobeda ne sme da izostane kada igraju kao tim!

PROMO KVOTA: SJEDINjENE AMERIČKE DRŽAVE – SRBIJA, DVOJKA 8.60

Držimo im palčeve da i ovog puta to urade, te da Sonja Vasić, Ana Dabović i Jelena Bruks zatrpaju koš Amerikanki!

Foto: EPA-EFE/WU HONG

I odbojkašice su heroine Srbije, a nakon nešto sporijeg starta na Igrama, konačno su zaigrale u svom prepoznaltjivom stilu i pokazale klasu! Dovoljno da pobede Italiju i da se u polufinalu sastanu sa selekcijom SAD, koja je deklasirala Dominikansku Republiku.

Vaterpolisti, momci koji su nas obradovali bezbroj puta, imali su za rivala u četvrtfinalu aktuelnog svetskog šampiona – Italiju.

FOTO: Tanjug

PREUZMI POKLON TIKET – ODMAH OVDE

I uspeli su da prevaziđu i da dođu do polufinala i to na maestralan način, pobedom protiv Italije! A, u polufinalu ih čeka Španija sa kojom smo se već sastali.

Tu utakmicu pametimo po dobru, ali nepisano pravilo da se ista ekipa ne može pobediti dva puta na jednom turniru – ovog puta je na našoj strani!

Svoje takmičenje počeće i karatistkinja Jovana Preković, koja vži za glavnog favorita, a društvo će joj praviti i kajakaši. To znači da Srbija već sutra može da obezbedi nove medalje, a mi smo tu da našim olimpijcima držimo palčeve!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024