BRAZILAC RAZAPEO ĐOKOVIĆA: Pogledajte poen zbog koga je nekada najbolji dubl igrač napao najboljeg svih vremena (VIDEO)

Novosti online

29. 07. 2021. u 08:12

Srpski teniser Novak Đoković briljira u singlu, ali je pokazao da je i dublu vrlo dobar. Zajedno sa Ninom Stojanović obezbedio je plasman u četvrtfinale turnira u Tokiju pošto su savladali Luisu Stefani i Marselo Melo, a malo je reći da je Brazilac bio nezadovoljan posle meča.

БРАЗИЛАЦ РАЗАПЕО ЂОКОВИЋА: Погледајте поен због кога је некада најбољи дубл играч напао најбољег свих времена (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Ne toliko zbog rezultata, nego zbog ponašanja Novaka Đokovića (!?), koji ga je pogodio lopticom na mreži, što je najnormalnija stvar u dublovima.

''Iznenadio me je Novak Đoković, ali na negativan način! Nije bilo potrebe da se tako ponaša. Pre nekoliko dana je snimao video o Brazilu i Brazilcima, govorio kako voli našu energiju, a sada se ovako ponaša... Smečovao je direktno u moja leđa, iako nije morao tako da odigra! Ovo je tenis i svako ga igra onako kako želi. Ja to nikada ne bih uradio'', poručio je Marselo Melo i to je brzo stiglo do Đokovića koga je iznenadila takva poruka Brazilca.

Navijači na društvenim mrežama takođe su bili u čudu zbog Melovog "kukanja" na potez na mreži, posebno jer je i Novak u nekoliko situacija morao da se brani, ali izgleda da sve može na drugačiji način da se protumači.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)