STEFANOS Cicipas za sada dobro gura na Olimpijskim igrama, stigao je do osmin finala gde ga očekuje susret sa Francuzem Igom Umberom.

Komentari (3)

Gojko

27.07.2021. 20:37

Problem mladog grčkog tenisera je velika uobrazenost. Misli za sebe da je “mnogo najači”!? Slično ponašanje se vidi kod još nekoliko mladih tenisera koji misle da samo talentom mogu da pobede šampiona. Možda jednom, negde, i to je sve.

Prellee

27.07.2021. 22:38

Polako Cicipas, nemoj biti siguran da si bolji.Potrudi se i imas cast da izgras sa legendom tenisa, nisi ti jos ta velicina kao Djokovic.Kad stanes na liniju, onda pokazi sta mozes i upoznaces Djokovica sa svojim talentom.Tad cu vidjeti dali bolje igras ili samo lupetas i trazis medijski prostor.

Lucky

28.07.2021. 19:39

Uvek je problem pobediti Djokovica ali,neki su uspeli.Naravno da ovaj grk to ne moze i za njega ne da nije problem nego ne moguca misija. Takodje i za onog ne normalnog australijanca grckog porekla. A i to kako grcka uopste postoji kao drzava meni nije jasno??? Od Rimskog carstva oni nikada nisu imali drzavu! Posle dosli Romei,pa SRBI,tutci.Kako ???