TENISERKE OTPUTOVALE U TOKIO: Nadamo se jednom postolju

Novosti online

19. 07. 2021. u 20:31

IZ Beograda u Tokio sa koferom punim snova. Srpske teniserke, u sastavu Aleksandra Krunić, Nina Stojanović, Ivana Jorović, predvođene selektorom Dušanom Vemićem, pridružiće se u utorak kolegama iz muškog dela posade, Miomiru Kecmanoviću i Viktoru Troickom u prestonici Japana.

ТЕНИСЕРКЕ ОТПУТОВАЛЕ У ТОКИО: Надамо се једном постољу

FOTO: OKS

A, pre leta na Daleki istok, naše devojke su izrazile nadu da bi mogle da dođu do medalje.

- Prvi put idem na Olimpijske igre. To je san svakog sportiste. Daću sve od sebe da Srbiju što bolje predstavim. Igraću singl i dubl sa Aleksandrom Krunić, a najverovatnije i miks dubl sa Novakom Đokovićem. To bi mi mnogo značilo, naučila bih dosta od njega, ako budemo imali priliku da igramo zajedno. I nadam se da ću uspeti da donesem bar jednu medalju - rekla je debitantkinja na igrama Nina Stojanović.

Aleksandri je ovo drugo učešće na najvećoj svetskoj smotri, ali poručuje da uzbuđenje nije ništa manje od onog pred Rio de Žaneiro 2016.

- Ne volim da putujem sa očekivanjima, svi mi sanjamo medalje. Veoma bih volela da igram singl. Kao što je i Nina rekla, daćemo sve od sebe da Srbiju predstavimo što bolje. Iako sam već bila na Igrama, biću jednako fascinirana kao Nina i Ivana. Nadam se da ćemo imati prilike da bodrimo i naše ostale sportiste - poručila je Krunićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024