DRAGOVIĆ NAKON PRVOG TRENINGA U ZVEZDI: Ekipa me je fenomenalno prihvatila, sve je sjajno

Novosti online

07. 07. 2021. u 09:45

NAJVEĆE pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku Aleksandar Dragović pridružio se ekipi na pripremama u Austriji. On je izrazio zadovoljstvo što je konačno sa novim saigračima.

ДРАГОВИЋ НАКОН ПРВОГ ТРЕНИНГА У ЗВЕЗДИ: Екипа ме је феноменално прихватила, све је сјајно

FOTO: FK Crvena zvezda

Reprezentativac Austrije je istakao da su ga svi fenomanalno prihvatili.

- Sve je sjajno. Ekipa me je prihvatila fenomenalno. Bio sam malo nervozan jer nisam znao kakvi su igrači. Znao sam Borjana i Degeneka od ranije, ali je sve izuzetno dobro i srećan sam što sam ovde – rekao je Dragović.

Osvrnuo se i na nastup Austrije na Evropskom prvenstvu. Inače, 30-godišnji štoper je bio standardan u nacionalnom timu.

- Nismo se nadali da ćemo toliko dobro da odigramo prvenstvo. Mislim da smo protiv Italije pružili fantastičnu partiju i velika je šteta što nismo prošli dalje, ali takav je fudbal. Navijam za Italiju da postane prvak, da bar možemo da kažemo da smo ispali od šampiona.

Dragović ističe da je preko društvenih mreža dobijao dosta poruka od navijača Zvezde.

- Dobijao sam podršku od Zvezdinih navijača tokom prvenstva. Malo sam pogledao po Instagramu i video njihove komentare. Znam kako to ide u fudbalu, danas si odličan, a sutra ako napraviš neku grešku svi te grde, tako da mi je sve to poznato.

Aleksandar Dragović: Uvek je lepo kada se pobeđuje

Novi štoper crveno-belih odao je priznanje ekipi na dosadašnjim igrama u Austriji. Pobede su uvek važne bez obzira na to što se u pitanju prijateljske utakmice.

- Gledao sam prenose treninga dok sam bio u hotelu, tako da sam sve ispratio. Svaka im čast na pobedama. Na pripremama nije toliko bitan rezultat, već napredak u igri, kao i to da se niko ne povredi, ali je opet lepo kada se da sve od sebe i kada se pobeđuje.

Bivši fudbalr Bajera iz Leverkuzena je izneo utisak posle prvog treninga koji je odradio u redovima šampiona Srbije.

- Bio je jak trening i bilo mi je malo teže jer sam nedelju dana pauzirao, kao i zbog velike toplote. Ali takvi su treninzi na pripremama i tako to i treba da bude. Prvih par dana će biti teško, ali zato će kasnije biti lakše na utakmicama.

Za kraj je izrazio nadu da će publika vratiti na stadione.

- Ja se nadam, kao i cela ekipa, povratku navijača na tribine. Već više od godinu dana nisu tu i njihov povratak će nam mnogo značiti. Daćemo sve od sebe za njih i Crvenu zvezdu - zaključio je Dragović.

Podsetimo, Crvena zvezda prvi meč u novoj sezoni igra 16. jula protiv Vojvodine na stadionu "Rajko Mitić".

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri