FRANCUSKI MEDIJI IZNOSE "PRLJAV VEŠ" IZ SVLAČIONICE: Svađa Mbapea i Žirua je samo vrh ledenog brega?!

Novosti online

01. 07. 2021. u 11:15

DOBRO upućeni francuski "L'Ekip" donosi nove informacije o tome šta se događalo u kampu francuske reprezentacije na Euro 2020.

ФРАНЦУСКИ МЕДИЈИ ИЗНОСЕ ПРЉАВ ВЕШ ИЗ СВЛАЧИОНИЦЕ: Свађа Мбапеа и Жируа је само врх леденог брега?!

FOTO: AP/Tanjug

Porodice igrača su se posvađale između sebe, a čuvena Veronika Rabio, majka fudbalera Juventusa je napala oca Mbapea, ali i Pogbinu rodbinu.

To ipak nije sve. Par nedelja ranije izbio je sukob Kilijana Mbapea i Olivijea Žirua, napadač Čelsija žalio se da ne dobija lopte od saigrača, tada je as PSŽ želeo da održi pres konferenciju kako bi mu odgovorio, ali su ga nekako odgovorili od toga. 

Većina tima je na Žiruovoj strani jer im je dosta Mbapeovog nadmenog ponašanja, tmurnog raspoloženja, dizanja ruku i prigovaranja na utakmici. 

Mandanda, Ljoris, Sisoko, stariji igrači smatraju da je Mbape razmažen. Francuzi su imali problem jer nisu igrali u domovini, putovali su između Minhena, Budimpešte i Bukurešta. U Mađarskoj nisu bili zadovoljni smeštajem u Meriot hotelu, a smetalo im je što porodice nisu bile uz njih, i nisu ih viđali. 

Pogba je tražio da se iz Mariota presele negde dalje od grada, u veći prostor, u Meriotu nije moguće otvoriti ni prozore, što je dodatno iznerviralo fudbalere.

Kada se povredio Dembele to je dodatno potreslo tim, jer je i pored svojih nevolja u Barseloni on omiljen u ekipi. 

Posle meča je Varan probao da okupi ekipu, da ih ohrabri nakon ispadanja, a Dešamp je poštedeo ekipu besa, i pred medijima nije želeo da ih kritikuje, ali i odbacio priče da će se povući nakon debakla na šampionatu. 

(Sportske) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BEZ PROMENA: Julijan Nagelsman ostaje selektor Nemačke do kraja Svetskog prvenstva 2026.