PRIPREMAJU SE ZA IZBORE: Sutra u Staroj Pazovi zaseda redovna skupština FSS

N. I.

29. 06. 2021. u 22:16

U FUDBALSKOM savezu je trenutno "mirno more" posle nedavne bure, puča, smenjivanja, postavljenja i neočekivanih kadrovskih rešenja.

ПРИПРЕМАЈУ СЕ ЗА ИЗБОРЕ: Сутра у Старој Пазови заседа редовна скупштина ФСС

Foto: N. Paraušić

Za sutra je u Kući fudbala u Staroj Pazovi zakazana redovna Skupština FSS na kojoj će se, kako saznaju "Novosti", raditi jedva sat vremena, jer se od malog broja tačaka dnevnog reda očekuje da usvajanje finansijskog izveštaja bude ona, uslovno rečeno, najduža i najzanimljivija.

Sutrašnja redovna Skupština će praktično biti uvod u vanrednu Skupštinu, koja će se održati krajem ove godine. Pre toga će Izvršni odbor raspisati vanredne izbore na svim nivoima u fudbalskoj Srbiji, a epilog svega će biti promocija novog predsednika, koji će posle ostavke Slaviše Kokeze da preuzme rukovođenje.

Prethodno će, prema odredbama Zakona o sportu, na javnu raspravu biti poslat predlog novog Statuta FSS, koji mora da se uskladi sa istim pravnim aktom kakav ima UEFA.

Aktuelni Statut FSS ima nekoliko nelogičnosti, koje su kočile rad na pojedinim nivoima i često su bile predmet sporenja u fudbalskoj javnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!