EURO 2020: Počeo rasplet u grupi E! Šveđani pogodili posle 81 sekunde, Španci promašili penal, bizaran auto-gol Dubravke (VIDEO)

Novosti online

23. 06. 2021. u 18:18

PRED poslednje kolo u grupi E sve četiri ekipe imale su šanse za prolaz u drugi krug, ali posle prvih pola sata igre čini se da su Poljaci sve dalje od tog uspeha.

ЕУРО 2020: Почео расплет у групи Е! Швеђани погодили после 81 секунде, Шпанци промашили пенал, бизаран ауто-гол Дубравке (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Emil Forsberg zatresao je mrežu Šćesnog posle samo 81 sekunde i doveo Švedsku u prednost. To je drugi najbrži gol u istoriji Evropskih prvenstava, posle gola koji je Dimitrij Kiričenko postigao u susretu Rusija - Grčka 2004. godine.

Neverovatan promašaj imao je najbolji igrač Sveta Robert Levandovski kada je pogodio prečku sa svega dva metra.

Vikinzi su i pre poslednjeg kola bili u najboljoj poziciji kao lideri grupe sa 4 boda, a ukoliko zadrže prednst do kraja meča ostaćre prvi i za protivnika u narednoj fazi dobiti jednu od trećeplasiranih ekipa iz grupa B, C ili D.

Kako sada stvari stoje to će biti trećeplasirani tim iz grupe D Češka jer će trećeplasirani iz grupa B i C verovatno biti one nesrećne ekipe koje će ostati bez osmine finala.

Mnogo uzbuđenja viđeno je i u prvih pola sata druge utakmice. Prvo je penal promašio morata, tačnije odbranio mu je golman Slovačke Dubravka koji je od heroja postao tragičar jer je u 30. minutu postigao bizaran auto-gol.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju