MILOVIĆ NOVI TRENER JAVORA: Svestan sam da se očekuje brz povratak u elitu

Novosti online

13. 06. 2021. u 16:23

JAVOR iz Ivanjice ima novog trenera. Ekipu koja je ispala iz Superlige Srbije od sada će sa klupe prevoditi Milovan Milović.

МИЛОВИЋ НОВИ ТРЕНЕР ЈАВОРА: Свестан сам да се очекује брз повратак у елиту

FOTO: N. Paraušić

Novi strateg Javora je karijeru završio u ovom klubu, a na mestu šefa stučnog štaba je zamenio Igora Bondžulića koji je preuzeo Radnik iz Surdulice.

Imao je Milović poziv da preuzme Rad, ali na kraju je odlučio da sedne na klupu Ivanjičana.

- Počastvovan sam pozivom Miloša Trifunovića, sportskog direktora "građevinara", ali neke stvari su se promenile i rešio sam da ostanem u Ivanjici. Zahvalan sam Beograđanima na korektnosti i pozivu i moj prelazak na Banjicu odložen je za neku drugu priliku – kaže Milovan Milović.

Izvesno je da će fudbaleri ivanjičkog prvoligaša početi pripreme 25. juna, a u svom gradu imaju idealne uslove za rad.

- Ugovor sa Javorom potpisao sam na tri godine, a što se tiče sastava stručnog štaba i poslova u prelaznom roku, slika će da bude jasnija za nekoliko dana.

U planu je da Javor u pripremnom periodu odigra najmanje sedam utakmica, a dolazak Milovića na klupu obradovao je sve pristalice. Nije ni čudo kada se zna da je oduvek bio njihov ljubimac.

Iza Milovića je igračka karijera za ponos, odigrao je više od 500 zvaničnih utakmica u dresovima Javora, Partizana, Vojvodine, OFK Beograda, Bežanije, Obilića i Dinama iz Tirane.

- Svestan sam da se od nas očekuje brzi povratak u elitu. Biće ipak teška sezona, jer će Prva liga biti jaka i ujednačena, ali daćemo sve od sebe da ostvarimo cilj – jasan je Milovan Milović.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a