MITAR MRKELA: Dragović je vrhunsko pojačanje za Zvezdu

Novosti online

26. 05. 2021. u 13:34

SPORTSKI direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Mitar Mrkela rekao je danas da je klub dugo želeo da dovede Aleksandra Dragovića, kao i da će on biti "vrhunsko pojačanje"."Zvezda je dugo želela Dragovića i Dragović je dugo želeo Zvezdu.

МИТАР МРКЕЛА: Драговић је врхунско појачање за Звезду

FOTO: FK Crvena zvezda

Ove godine smo zaista ostvarili sjajne rezultate na domaćem planu i u Evropi, ali smo uvek isticali da želimo da budemo još bolji i jači", rekao je Mrkela, a preneo je sajt kluba.

"U sklopu te moćnije i snažnije Crvene zvezde jeste dolazak Aleksandra Dragovića koji je proveren igrač, reprezentativac Austrije i neko ko je igrao na visokom nivou u ligama 'petice' i naročito se istakao u Engleskoj i Nemačkoj. Zaista smatram da će predstavljati vrhunsko pojačanje za Crvenu zvezdu", dodao je on.

Odbrambeni austrijski reprezentativac potpisao je danas trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

Do sada je u karijeri igrao za Austriju iz Beča, Bazel, Dinamo Kijev, Bajer Leverkuzen, dok je u sezoni 2017/18. igrao na pozajmici u Lesteru.

Mrkela je ocenio da Dragović može mnogo da pomogne klubu u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"On je igrač visokog nivoa, dokazao se već u Evropi na utakmicama jakog intenziteta i sigurno će predstavljati značajno pojačanje za Crvenu zvezdu", rekao je Mrkela.

Sportski direktor Zvezde dodao je i da su se dugo vodili razgovori sa Dragovićem, "ali da je presudila njegova želja".

"Dragović je mogao kada govorimo sa finansijske strane da bude na nekom drugom mestu, u klubovima koji mogu da ponude bolje uslove, ali je izabrao Crvenu zvezdu jer je želeo da ispuni svoj dečački san", zaključio je Mrkela.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)