DOZLOGRDILO IM JE NAKON KRAHA NA EURO 2020: Ruski bokseri zakazali trening sa fudbalerima!

Novosti online

24. 06. 2021. u 22:29

RUSKI fudbaleri su, iznova, razočarali svoje navijače na velikom takmičenju, pa im je stigao i jedan nesvakidašnji "poziv".

ДОЗЛОГРДИЛО ИМ ЈЕ НАКОН КРАХА НА ЕУРО 2020: Руски боксери заказали тренинг са фудбалерима!

FOTO: AP

Na EURO 2020 "zbornaja" komanda je prvo izgubila (ubedljivo) od Belgije, pa jedva pobedila Fince, a na kraju su Rusi deklasirani od Danaca.

Sve u svemu, poslednje mesto u grupi nikog u Rusiji nije oduševilo, a o tome svedoče i reči iz tamošnjeg Bokserskog saveza (FBS).

Naime, generalni sektretar FBS-a, Kiril Šekucjev, istakao je da reprezentacija Rusije u boksu zvanično traži od Fudbalskog saveza da se održi jedan trening sa nacionalnom selekcijom koja je nastupila na EURO 2020.

Trening bi bio ne na fudbalskom terenu, već - u ringu.

- Nama iz sveta boksa se posle nastupa Rusije na Evropskom prvenstvu u fudbalu razdanila jedna stvar: naši fudbaleri nemaju onu vatru u čima. Bokserska reprezentacija Rusije bi volela fudbalerima pokaže šta znači voleti svoju zemlju i boriti se za nju. Bokser ulazi u ring bez ijedne rublje, a spreman je da za državu pogine. A fudbaleri to nemaju, oni razmišljaju smao o novcu", poziv je Šekucjeva.

(Blic) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)