BRITNI IMA TEŠKU BOLEST? Strašna tajna iz života planetarne zvezde, njen otac uradio neoprostivu stvar

Novosti online

01. 05. 2021. u 16:36

PEVAČICA Britni Spirs (39) već 13 godina ne raspolaže svojom imovinom - novac od koncerata, turneja, nastupa i sponzorskih ugovora, odlazi na račun kojim raspolaže njen otac Džejmi Spirs.

БРИТНИ ИМА ТЕШКУ БОЛЕСТ? Страшна тајна из живота планетарне звезде, њен отац урадио неопростиву ствар

Foto EPA

Razlog za to je skandal iz 2007. godine, kada je doživela nervni slom i ošišala se na ćelavo pred objektivima paparaca, zbog čega je Džejmi tražio da pop pevačica bude pod njegovim nadzorom. I jeste, godinama unazad. Sada je, u dokumentarcu koji će biti emitovan 5. maja, otkriveno i kako je to uradio - u sudskim papirima je naveo da je dementna!

- Na zdravstvenom kartonu, Džejmi je čekirao kockicu pored koje piše "demencija ili neko drugo stanje zbog kojeg je neophodan tretman"  što je strašno i ukoliko nije tačno i ako jeste - navodi novinar koji je pripremao dokumentarni film o Spirsovoj.

Otac pevačice je nedavno čak optužio i suprugu da je "eksploatisala ćerku", a zbog nedavne bolesti, proglasio je Britninog menadžera Džodija Montgomerija za njenog privremenog staratelja.

Britni za sve ove godine koliko je pod nadzorom nijednom nije saslušana na sudu povodom svoje situacije i šanse da se eventualno ukine nadzor sada kada ima 39 godina, ali će prvu priliku da se pojavi na sudu i izjasni dobiti ovog juna.

U dokumentarcu se preispituje mogućnost i da pevačica zaista boluje od demencije, ali i otkriva "da slučajeva mlađih od 65 u Americi ima samo pet odsto". Naravno, na Internetu se odmah povela rasprava o zdravstvenom stanju pevačice, a fanovi navode da "ukoliko je to slučaj i Britni je zaista bolesna, kako je mogla da nauči i zapamti sve reči pesama i plesne rutine".

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024