RADMILA ŽIVKOVIĆ ZGROŽENA SKANDALOM KOJI TRESE SRBIJU: Svako je krojač svoje sudbine, žao mi je mladih devojaka

Novosti online

25. 03. 2021. u 10:49

GLUMICA Radmila Živković kaže da će Branislav Lečić posle optužbi za silovanje gledati samo u reklamama za prostatu, Radmila priznaje da se zgrozila kada je čula da je Danijela Štajnfeld optužila Lečića za napastvovanje.

РАДМИЛА ЖИВКОВИЋ ЗГРОЖЕНА СКАНДАЛОМ КОЈИ ТРЕСЕ СРБИЈУ: Свако је кројач своје судбине, жао ми је младих девојака

Foto: Printskrin

- Ne igram sa Lečićem pa ne moram da donosim odluku kao što je Mira Karanović, Pitanje je da li će ga sad uopšte zvati da igra u serijama i filmovima, ali gledaoci ne moraju da se brinu. Gledaće ga redovno u reklamama za prostatu - rekla je Radmila.

Bez obzira što godinama poznaje Lečića, nije joj žao što ovaj skandal utiče na na njihovu karijeru.

- Svako je kroijač svoje sudbine. Trebalo je da misli o imenu i karijeri kada je "obdarivao svojom čašću" tu nesrećnu devojku - rekla je Živkovićeva.

- Te njegove govorancije kojima opravdava silovanje neka ostavi za partijske sastanke. Neka objašnjava članovima svoje stranke da ženama treba da bude čast kada im on metne, treba da ga je sramota -  poručila je Radmila, koja je dodala da devojke moraju da se brane i da im uloge ili mišljenje okoline ne sme da bude važnije od njihovog integriteta.

- Žao mi je mladih devojaka koje su prinuđene na takav odnos zbog karijere, napretka. žao mi je kada im prete da će ostati bez uloga. Treba da skupe hrabrost, da prijave i da kažu: Baš me briga za ulogu, a mi svi kao društo moramo da stanemo iza njih - jasna je glumica.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri