PROCURIO MEJL MEGAN MARKL: Konačno otkrivena istina - evo ko je koga rasplakao

Novosti onlajn

13. 03. 2021. u 10:22

SAMO nekoliko dana nakon emitovanja intervjua Harija i Megan kod Opre Vinfri u javnost je procurio imejl Megan Markl u kom je pisala i o svom odnosu s Kejt Midlton.

ПРОЦУРИО МЕЈЛ МЕГАН МАРКЛ: Коначно откривена истина - ево ко је кога расплакао

Foto: Printskrin

Megan Markl u jednom mejlu predočila je kraljevskoj porodici da su navodi da je rasplakala Kejt Midlton lažni, na neki način traživši i zaštitu, spominje „Harper’s Bazaar”. Događaj vezan za haljine najmlađih učesnica ceremonije njenog venčanja odvio se upravo suprotno, o čemu je Megan nedavno i pričala tokom velikog intervjua koji i dalje potresa svet.

NJen mejl upućen kraljevskoj porodici koji je isplivao u javnost vodi se kao jasan dokaz da ona i Kejt nisu imale isti tretman kada su medijski navodi u pitanju, između ostalog. Naime, dok se pisalo da ju je ona rasplakala, Kejt je bila zaštićena. Na stranu Megan niko nije stao. Jedan od predstavnika za medije poznate porodice, Omid Skobi, za „Bazaar” je pojasnio čitavu situaciju i ukazao na detalj koji, šuška se u javnosti, zapravo i te kako pokazuje da je sumnja oko tretmana vojvotkinja istinit, što je mnoge zabrinulo.

Omid je, naime, pokazao mejl koji je Megan poslala jednom od pomoćnika naglašavajući da na trač nikada nije stavljena prava tačka. Kada je sa suprugom morala da potpiše iskaz koji navodi da ih pred „Megzit” princ Vilijam nije ni na koji način maltretirao, poručila je:

– Ako sad već bilo šta tako olako puštamo napolje (u javnost), onda bi neko mogao da ispravi stvari koje se tiču mene, konačno.

Megan je Opri o situaciji sa Kejt rekla:

– Rasplakala sam se jer mi je povredila osećanja. Ali na kraju mi se izvinila, poklonila mi cveće i lepu poruku. Ona je dobra osoba.

Međutim, na priču koja je „naopako” ispričana u tamošnjim medijima o tom događaju, nije smela da se oglašava – jer joj je iz palate tako bilo rečeno. Tvrdila je da joj nisu dovolili.

– Radila sam sve što je trebalo i što bi mi rekli jer „oni će mi pružiti zaštitu”. Prijatelji bi me zvali i govorili mi koliko je situacija postala loša, jer ja mnogo šta nisam mogla da vidim.

– Uveravala sam ih: „Ne brinite, oni me čuvaju, štite”, ali nije baš tako – objašnjavala je Megan u intervjuu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)