SANJA ILIĆ BIĆE SAHRANJEN PORED PRVE SUPRUGE ZLATE: Čuveni muzičar danas odlazi na večni počinak

Novosti online

12. 03. 2021. u 11:24

MUZIČAR i osnivač grupe "Balkanika" Sanja Ilić, koji je preminuo u nedelju, 7. marta, biće sahranjen danas, 12. marta, na Novom groblju u Beogradu.

САЊА ИЛИЋ БИЋЕ САХРАЊЕН ПОРЕД ПРВЕ СУПРУГЕ ЗЛАТЕ: Чувени музичар данас одлази на вечни починак

Foto: V.Danilov

Aleksandar Sanja Ilić na večni počinak biće ispraćen u 12:30 časova, a biće sahranjen pored prve supruge Zlate Petković sa kojom je dobio sina Andrija.

Komemoracija povodom smrti kompozitora Aleksandra Sanje Ilića održala se juče u holu Radio televizije Srbije. Članovi porodice, prijatelji i kolege oprostili su se od velikog umetnika u medijskoj kući sa kojom je sarađivao tokom svoje karijere duge gotovo 60 godina.

Samo dan nakon očeve smrti on je imao važnu poruku za javnost:

- Obaveštavamo vas da će sahrana kompozitora Aleksandra Sanje Ilića biti održana samo u najužem krugu porodice zbog poštovanja mera usled pandemije virusa korona. Molimo vas da poštujete odluku porodice - stoji u OVOM kratkom Ilićevom saopštenju.

Podsetimo, kompozitor je pre devet godina postao udovac kada je njegova supruga, čuvena diva stare Jugoslavije, glumica Zlata Petković umrla u 58. godini života od moždanog udara.

- Za ljubav sa Zlatom krivac je jedna dečja priredba. Ljubav je trajala 30 godina. Otišla je kako je otišla... Nije moralo tako da desi... Nisam stigao ni da joj kažem koliko je volim. Pala je samo i otišla u bolnicu. Lekari su je držali u veštačkoj komi, ali joj nije bilo spasa. Nakon Zlatine smrti sam odlučio da nastavim dalje. I našeg sina Andreja je trebalo izvesti na pravi put - govorio je on o supruzi.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024