SVI SE DIVE KAD ODE NA MALDIVE: Egzotičan odmor Anastasije Ražnatović

M. Ć.

06. 03. 2021. u 10:43

UŽIVA punim plućima ovih dana Anastasija Ražnatović na Maldivima, a fotografije sa egzotične destinacije redovno kači na "Instagram".

СВИ СЕ ДИВЕ КАД ОДЕ НА МАЛДИВЕ: Егзотичан одмор Анастасије Ражнатовић

Foto Instagram/raznatovicanastasija

Dominiraju one sa bazena i sa plaže, gde se jasno vidi kako se provodi Cecina ćerka. Tasa je pozirala na ivici bazena u crnom bikiniju sa lancima, a iza nje je prelepa pučina.

Malo ko će se, međutim, na ovoj fotografiji udubljivati u prirodne lepote. Dominiraju Anastasijine noge koje su kao izvajane, pa bujne grudi... A komplimenti - samo pljušte. Uglavnom su, očekivano, vezani za fizički izgled, ali ima i nekih poput:

"Ti si primer devojke koja je dete u najpoznatijoj porodici u Srbiji, a i na Balkanu, a tako kulturna, lepo vaspitana".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!