VESNA DEDIĆ OTKRILA ZBOG ČEGA SE POSVAĐALA SA SANJOM MARINKOVIĆ: "Izneverena sam, podnela sam emotivnu bol"

Novosti online

28. 02. 2021. u 12:58

VESNA Dedić i Sanja Marinković prekinule su dugogodišnje prijateljstvo. Dugo se nagađalo šta je povod za kraj njihovog odnosa, a sada je Vesna iznela svoju stranu priče.

ВЕСНА ДЕДИЋ ОТКРИЛА ЗБОГ ЧЕГА СЕ ПОСВАЂАЛА СА САЊОМ МАРИНКОВИЋ: Изневерена сам, поднела сам емотивну бол

Foto: Instagram

- Sanja je dala izjavu da smo bile dobre koleginice 25 godina, a ja da smo bile prijateljice. Ja sam podnela svoju emotivnu bol zbog činjenice da sam 25 godina bila dobar prijatelj i zaista sam to doživljavala, kao duboko, odano prijateljstvo. Ispostavilo se da sam posle toliko godina izneverena kao prijatelj - započela je Vesna svoju ispovest i dodala:

- Sanjina izjava je potpuno čista u odnosu na njenu savest. Ona je rekla da smo 25 godina bile koleginice. Ako tako gledaš, ja sam ispala jako naivna i očigledno kasno dobila informaciju da smo koleginice, a ne prijateljice.

Na pitanje, zbog čega je došlo do sukoba, Vesna je iskreno odgovorila:

- Ja sam izneverena. Ne jednom, dugogodišnji proces je u pitanju, ali sam kasno dobila informaciju i kasno sam se sa tim suočila. Nas dve u prijateljskim odnosima nismo duže od godinu dana, ali čak ni najbliži prijatelji koji su primećivali da se nešto dešava, nisu imali hrabrosti da pitaju, jer su znali koliko Sanju volim i koliko sam odan prijatelj. Moja majka, brat, snaha, Lenka i Sanja Marinković su bili zabranjene teme za analizu bilo mojih partnera ili prijatelja - ispričala je Vesna i otkrila koliko je važno mesto Sanja imala u njenom životu.

Sa Sanjom je, kako kaže, prekinula ne samo prijateljske već i sve poslovne odnose.

- Raskinut je ugovor sa knjigom Sanje Marinković, tako da je moja izdavačka kuća više ne prodaje. Nijedna vrsta saradnje sa Sanjom, ni poslovna ni privatna više ne dolazi u obzir. Između nas se nije desio jedan sukob, već je proces razdvajanja moralno, ljudski, usvakom smislu trajao i desilo se milion stvari do konačnog kraja - rekla je voditeljka za "Svet", prenose mediji.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)