URAGANKE USKORO PREDSTAVLJAJU EVROVIZIJSKU PESMU! Otkrile naziv i sve detalje - "Želimo prvo mesto"

Novosti online

25. 02. 2021. u 09:12

ATRAKTIVNE pevačice iz grupe ''Hurikejn'', Sanja Vučić (27), Ksenija Knežević (24) i Ivana Nikolić (25), predstavljaće našu zemlju na najprestižnijem muzičkom takmičenju, Evroviziji, koja će se ove godine održati u Roterdamu. Pesma sa kojom će nastupiti biće objavljena početkom marta.

УРАГАНКЕ УСКОРО ПРЕДСТАВЉАЈУ ЕВРОВИЗИЈСКУ ПЕСМУ! Откриле назив и све детаље - Желимо прво место

Foto Đorđe Bukvić

Već sada je poznato da će se singl zvati 'Loko Loko', a u toku su završne pripreme. Pesmu su napisali regionalni hitmejker Darko Dimitrov i Nemanja Antonić.

- Želimo prvo mesto. Koncept koji predstavljamo ove godine Evropi je eurovizijska pesma, ali ne samo to, pesma je klupska i moderna. Naglasak je na pevanju i plesu, a pesma ispunjava kriterijume i publike i žirija - rekao je producent pesme Darko Dimitrov.

Želimo ovom pesmom ostaviti još bolji utisak i da bude još veći hit - govori Antonić, autor prošlogodišnje pesme 'Asta La Vista', s kojom su seksi 'Uraganke' trebale predstavljati Srbiju na Evroviziji 2020. godine.

Devojke s nestrpljenjem čekaju objavu singla.

Jedva čekamo da vam predstavimo našu evrovizijsku pesmu. A uz naše kompozitore Nemanju Antonića i Darka Dimitrova smo sigurne da će vam se svideti - napisale su na Instagramu.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati