NJENA TRAGIČNA PRIČA POTRESLA JE SRBIJU: Bila je jedno od omiljenih TV lica, a evo čime se sada bavi (FOTO)

Novosti online

24. 02. 2021. u 12:12

NEKADAŠNjE TV lice, Ljubinka Buba Dobrosavljev, mamila je uzdahe svojom lepotom, ali je ipak rešila da se povuče iz medija.

ЊЕНА ТРАГИЧНА ПРИЧА ПОТРЕСЛА ЈЕ СРБИЈУ: Била је једно од омиљених ТВ лица, а ево чиме се сада бави (ФОТО)

Foto: Printskrin

Naime, bivša voditeljka informativnog programa na Studiju B, kao i muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", sudeći po njenim objavama na društvenim mrežama rešila je da se posveti slikarstvu.

Buba je ranije bila veoma popularna i zračila svojim izgledom, međutim pre skoro deceniju, ona je u javnost izašla sa bolnom pričom, da ju je tadašnji dečko pretukao i da je zbog toga izgubila bebu.

Ovaj traumatični događaj je veoma uticao na Ljubinku i ona se sve do decembra 2017. godine nije pojavljivala na malim ekranima.

Nakon što je ponovo zablistala u ulozi voditeljke, Buba je izgleda odlučila da i ovoga puta odustane od tog posla i posveti se onome što je ispunjava.

Osim objava na Instagramu na kojima se mogu videti njeni umetnički radovi, 2013. godine je izdala i knjigu "Čarobni prsti".

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima