BOLNA ISPOVEST MARINE TUCAKOVIĆ O BORBI SA KANCEROM: Mnogo mi je loše, stalno ležim - moj organizam više ne može da izdrži sve!

Novosti onlajn

25. 01. 2021. u 11:03

БОЛНА ИСПОВЕСТ МАРИНЕ ТУЦАКОВИЋ О БОРБИ СА КАНЦЕРОМ: Много ми је лоше, стално лежим - мој организам више не може да издржи све!

Foto: N.Fifić

MARINI Tucaković, koja od februara 2018. boluje od kancera dojke, pogoršalo se zdravstveno stanje.

Autorka najvećih hitova na domaćoj estradi je uprkos tome govori o svojoj borbi sa teškom bolešću. Marina priznaje da je u strahu za život, ali napominje da se neće predati.

Bez volje

- Mnogo mi je loše, stalno ležim. Plašim se... To je normalno osećanje. Moja borba traje već godinama, ne može preko noći da se okonča. Stalno mi menjaju terapije, moj organizam možda više nije dovoljno jak da sve to izdrži. Ali ne dam se! - priča slavni tekstopisac i dodaje da sve teže podnosi hemoterapije:

- Kad primim hemoterapiju, nemam snage da ustanem iz kreveta. Trenutno završavam šesti ciklus terapija i stalno sam smlaćena i bez volje. Imam vrtoglavice i mučnine, a redovno moram i da vadim krv jer mi terapija obara leukocite. Ali biću ja dobro...

Foto: Printskrin

Marina kaže da joj nedostaju prijatelji, koje nije videla mesecima zbog pandemije korona virusa:

- Čujem se sa pevačima, mnogi me zovu. Nedostaju mi i oni i posao. Mesecima nikog nisam videla zbog ovog prokletog virusa. Ja sam dijabetičar na insulinu, pa moram da budem u strogoj izolaciji. Srećom, nisam imala koronu, a kad neko od porodice dođe kod mene, mora da nosi masku i rukavice. Imam i čoveka koji mi pomaže oko kuće i ide u prodavnicu po namirnice. On stalno dezinfikuje sve. Ma jedva čekam da se sve ovo završi!

Ne može bez duvana

Uprkos teškom stanju, Marina nije mogla da ostavi cigarete:

- Imam samo jedan porok - cigarete. Ponekad zapalim. Sve živo sam probala da bih ih ostavila, ali ne ide. Trudim se da se hranim zdravo, pijem sok od aronije i cvekle. Doneli su mi i ulje Svetog Nektarija, kojim me mažu. Nadam se da će biti sve dobro - završava priču Tucakovićeva, uz koju su trenutno sin Milan Laća i suprug Aleksandar Futa Radulović.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)