LEČIO JE KOMPLEKSE NA TIM DEVOJČICAMA: LJiljana Stjepanović progovorila o Aleksiću i ispovestima mladih glumica

Novosti online

21. 01. 2021. u 11:45

ЛЕЧИО ЈЕ КОМПЛЕКСЕ НА ТИМ ДЕВОЈЧИЦАМА: Љиљана Стјепановић проговорила о Алексићу и исповестима младих глумица

Foto: Printscreen

GLUMICA LJiljana Stjepanović kaže da je šokirana vestima o delima Miroslava Mike Aleksića, i da se od kada je čula ispovesti mladih glumica ne oseća dobro.

- Šokirana sam! Dva dana sam već bolesna, zaista se loše osećam. Razne misli mi prolaze kroz glavu. Ja njega poznajem decenijama, još iz mladosti. Mi smo bili zajedno na fakultetu u grupi Bate Miladinovića. Bio je jedan nezanimljiv momak tupavog osmeha. Stalno se smejao, ali nikome nije bio interesantan. Verovatno ga je mučilo što ga niko nije primećivao, pa je decenijama lečio svoje komplekse na tim nesrećnim devojčicama.

Glumicu posebno potresa pomisao na njene unuke i činjenicu da je i neka od njih mogla ići u Aleksićevu školu.

- Imam četiri unuke, možete li da zamislite kroz kakav pakao ja prolazim otkad sam čula za njegova zlodela. Ne mogu da spavam! Zaklala bih ga, zubima bih ga klala. Svaka čast maloj Mileni i tim drugim devojkama, jer su stale na put zverstvu koje je trajalo godinama. Divim se tim hrabrim devojkama.

Nakon što su završili Miladinovićevu školu, Miki i LJiljani se putevi nisu spajali.

- Hvala Bogu, nismo sarađivali. On nikada nije dobijao uloge, nije bio neki glumac, tako da nismo zajedno igrali u predstavama. Srećna sam sada zbog toga. Želim da me što manje uspomena vezuje za njega. Nadam se da će dobiti zasluženu kaznu. Mesto mu je iza rešetaka do kraja života!

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Anto

28.01.2021. 23:23

Ona je u pravu, ali je cutala i znala je za sve. To je problem svi koji se javljaju znali su ali su cutali. a ako je Mika zaista operisao prostatu pre tog dogadjaja i ona ce ostati bez krova nad glavom, opravdano ako sud utvrdi istinu!