DA LI JE MOGUĆE DA U OČIMA SVOJE DECE NISTE VIDELI PATNJU? Neda Ukraden se javno obratila Mileni Radulović

Novosti online

20. 01. 2021. u 19:27

JAVNOST je ostala zgrožena nakon što je glumica Milena Radulović smogla snagu i otkrila da ju je učitelj glume Miroslav Mika Aleksić silovao kada je imala samo 17 godina. Mnogi su je podržali, a među njima je i pevačica Neda Ukraden koja joj se javno obratila na društvenoj mreži Instagram.

ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ ДА У ОЧИМА СВОЈЕ ДЕЦЕ НИСТЕ ВИДЕЛИ ПАТЊУ? Неда Украден се јавно обратила Милени Радуловић

Foto: Printskrin

Naime, Neda se oglasila pa joj pružila ogromnu podršku:

- Draga Milena, obraćam ti se kao žena ženi, ali i kao majka kćerci, jer bi mi to mogla biti! Kao žena kažem ti bravo! Bravo za to što si ovim hrabrim javnim iznošenjem grozota koje su se tebi i ko zna kojim sve devojčicama, dečacima dešavale, oslobodila svoju dušu i pustila da taj strasni teret polako odlazi iz tebe. A sada vidiš i to koliko nisi sama. Bravo zbog svih nesretnih, prestrašenih osoba koje trpe nasilje jer ih je sramota da prstom pokažu na uglednu osobu koja ih pre svega psihički zlostavlja, a koje si ti sada ohrabrila da o tome javno progovore! - započela je Neda pa dodala:

- Bravo za to što su ovim tvojim hrabrim činom pale maske “kreativnih” psihopata, koji su studiranje, pogotovu lepih umetnosti, i ko zna čega još, pretvorili u najružniju noćnu moru, doživotnu traumu mnogim mladim ljudima! Bravo jer si skrenula paznju na licemjeran odnos u drustvu prema đevojkama koje svoje breme straha, patnje i nesrece ne smiju da iznesu jer ce biti zigosane! Bravo jer si sprecila da se zlo dalje širi i zaražava neke nove žrtve! A kao majka pitam se a pitam i roditelje - rekla je ona pa upitala:

- Da li je moguće da niste videli u očima svoje dece suze, patnju, nesreću, očaj, strah, poniženje, bespomoćnost posle časova sa nekim koga plaćate a on uništava radost, samopouzdanje i normalam psihički razvoj vašeg deteta????!!!! Da li je zelja da vam dete bude glumica , glumac jača od poimanja o tome šta sve proživljavaju, šta se stvarno dešavalo na tim horor treninzima, primernijim kakvoj Legiji stranaca, nego učenju dramskih umetnosti?!! I najzad, sad sam shvatila zašto je žena u našim filmovima uglavnom( čast izuzecima) tretirana ili kao jadnica- ružna, glupa i nesrećna domaćica koja rađa decu a koju muš vara, tuče i zlostavlja ili kao kurva koju baja puni lovom, šamarima , prahom!!! Zato jer ga pišu i režiraju razne kreativne psihopate!!! Bože, pomozi ovoj deci - napislala je Neda.

(Kurir.s)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (5)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!