OGLASILA SE ANA BEKUTA: Evo šta je rekla o zdravstvenom stanju Milutina Mrkonjića

Novosti online

01. 01. 2021. u 23:53

Počasni predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Milutin Mrkonjić smešten je sinoć u bolnicu "Dragiša Mišović", ovo je jutros saopštio predsednik SPS Ivica Dačić.

ОГЛАСИЛА СЕ АНА БЕКУТА: Ево шта је рекла о здравственом стању Милутина Мркоњића

Ana Bekuta

- Milutin je dobro. Sinoć je smešten u bolnicu zbog lakše upale pluća i visoke temperature. I on i ja smo dobili negativne testove na koronavirus. Nadamo se da će ga uskoro pustiti kući i zaista nema potrebe za velikom medijskom dramom. Hvala svima koji ste se iskreno zabrinuli za Milutinovo zdravlje i svima koji ste poslali poruke podrške. Svima želim srećnu, zdravu i mirnu 2021. godinu - napisala je Ana na svom Instagram profilu.

Foto: Instagram/Printskrin

Podsetimo, i Mrkonjić se oglasio u toku dana: 

- Sinoć su me strpali u bolnicu Dragiša Mišović na Dedinju. Preksinoć sam imao temperaturu i poslat sam na testiranje. Rezultati su negativni, ali na skeneru su videli neke promene, ne znam ni ja na čemu, pa se vodim kao kovid pacijent - priča Mrkonjić i dodaje da se dobro oseća, te da je na virus kovid 19 testirana i njegova pratnerka Ana Bekuta.

- Nije nikakva drama. Dobro se osećam osim što sam malo malaksao. Ana se takođe testirala na koronu, i negativna je. Ona čak nema nikakve simptome - kaže Mrkonjić za jednu televiziju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri