HOLVUDSKA GLUMICA U ZATVORU: Tri poziva nedeljno, nema poseta, muška odeća, manjak sapuna - umeto luksuza zaključana iza rešetaka!

Novosti online

26. 11. 2020. u 21:45

GLUMICA Lori Laflin (56) od kraja oktobra nalazi se u federalnom zatvoru Dablin u Kaliforniji gde služi dvomesečnu kaznu zbog davanja mita.

ХОЛВУДСКА ГЛУМИЦА У ЗАТВОРУ: Три позива недељно, нема посета, мушка одећа, мањак сапуна - умето луксуза закључана иза решетака!

Foto: Printskrin

Ona je dala 500.000 dolara kako bi njene ćerke Olivija DŽejd (21) i Izabela Rouz (22) upisale prestižan fakultet UCLA.

Isplivali su brojni detalji o tome kako teku zatvorski dani Lori Laflin pa "Dejli mejl" piše da glumica iza rešetaka jede žele, sendviče sa maslacem od kikirikija, voće i žitarice i užasno se boji da se ne zarazi korona virusom.

Prema podacima zatvora, u njemu je na kovid testirano 326 osoba, 16 njih bilo je pozitivno, a čekaju se rezultati 12 testova.

Glumici izuzetno nedostaje porodica, posebno nakon što je smanjen broj telefonskih poziva na tri nedeljno, a lične posete zabranjene zbog epidemiološke situacije u okrugu - uprava zatvora želi da time osigura što veće socijalno distanciranje.

Foto: Printskrin

U ćelijama su po četiri žene, zabranjen im je rad, a tuširanje im je svedeno na svega tri puta nedeljno. Mnoge se žale kako nisu dobile ni dodatni sapun za pranje ruku.

Zatvorenice u Dablinu ustaju u pet sati ujutru kada se svetla automatski pale, a do šest časova i 30 minuta moraju da budu spremne za prozivku, dok njihovi kreveti moraju da budu uredno sređeni.

- Lori ne plače svake večeri, ali jako je nervozna. Boji se korona virusa. Stvarnost života iza rešetaka zaista ju je šokirala. Potpuno je sama, nosi mušku uniformu i čizme, ne Gučijeve cipele, nego obične čizme. To su stvari na koje ona jednostavno nije navikla. Sve je prljavo i nije nimalo prijatno zameniti luksuzan dom takvim mestom - ispričala je Holi Kolman, bivša zatvorenica koja je 2015. godine bila osuđena za prevaru sa kreditnim karticama, a sada radi kao zatvorska savetnica.

Foto: Printskrin

Glumica je tražila da zbog pandemije korone kaznu služi kod kuće, ali je sud to odbio jer ona nema zdravstvenih problema.

U zatvoru se zbog istog razloga od 19. novembra nalazi i glumičin suprug, modni kreator Masimo Đanuli koji u blizini Santa Barbare služi kaznu od pet meseci. U zatvoru Lompok gde se nalazi, 944 zatvorenika testirano je na korona virus, a 701 dobio je pozitivne rezultate.

Foto: Printskrin

(Blic žena)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)