"ZGODAN JE I TALENTOVAN": Gabrijela Spanik oduševljena Bikovićem

Novosti online

09. 11. 2020. u 14:41

GLUMICA hrvatskog porekla Gabrijela Spanić, zvezda sapunice "Zlobnica" koja je bila izuzetno popularna početkom dvehiljaditih godina, oduševljena je glumcem Milošem Bikovićem.

ЗГОДАН ЈЕ И ТАЛЕНТОВАН: Габријела Спаник одушевљена Биковићем

Foto: P. Mitić

Gabrijela kaže da rado gleda Bikovićeve filmove i da priželjkuje da ga upozna.

- Odgledala sam nekoliko filmova u kojima Biković glumi i mogu vam reći da mi se baš dopada kako on to radi! Miloš je veoma zgodan i talentovan. Nadam se da ćemo jednog dana igrati zajedno u nekom filmu, to bih baš volela - rekla je glumica za "Informer".

Nedavno je u srpskim medijima odjeknula informacija da će Gabrijela glumiti u jednoj srpskoj telenoveli, ali ona kaže da od toga nema ništa.

- Tačno je da sam dobila poziv da se pojavim u nekoliko epizoda jedne srpske serije, ali nisam prihvatila jer sam shvatila da je taj projekat nesiguran. Međutim, biće mi velika čast da zaigram u nekoj vašoj seriji ako mi uloga bude zanimljiva - rekla je ona za pomenuti medij.

Zahvaljujući ogromnom uspehu meksičke telenovele "Zlobnica", Gabrijela je 2004. posetila Srbiju i kaže da nosi samo najlepše uspomene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Que les parece esta caracterización que me hicieron? Les recuerda a algún personaje? 😄

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv) on Oct 29, 2020 at 10:13am PDT

- Tretirali ste me kao kraljicu! U Srbiji sam se osećala zaštićeno i voljeno kao kod svoje kuće, nikad neću zaboraviti tu posetu. Zasad ne planiram da posetim Beograd, ali ništa nije nemoguće, sve se lako može promeniti - istakla je Gabrijela, koja uporedo ima i pevačku karijeru, pa je 2004. godine u "Grand šouu" otpevala nekoliko svojih hitova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Que les pareció el primer look que utilice en #dancingwiththestars?

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv) on Oct 11, 2020 at 5:57pm PDT

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!