"NADAM SE DA ĆETE BITI ZARAŽENI": Snimak koji je usijao društvene mreže je montiran, evo šta je voditeljka zaista rekla (VIDEO)

Novosti online

01. 11. 2020. u 20:55

VODITELjKA Jutarnjeg programa na RTS-u, Ivana Milenković imala je lapsus tokom emisije, kada je putem video poziva ugostila glumca Milutina Miloševića

НАДАМ СЕ ДА ЋЕТЕ БИТИ ЗАРАЖЕНИ: Снимак који је усијао друштвене мреже је монтиран,  ево шта је водитељка заиста рекла (ВИДЕО)

Foto: Nenad Sarić

- Milutine, dobro jutro, čujemo se. Mi smo očekivali da ćete doći kod nas, međutim, nažalost, juče se ispostavilo da ste pozitivni na covid 19. Pre nego što nastavimo priču o samoj seriji, kako se osećate? -

- To je pogrešna informacija. Treba da se testiram, bio sam u kontaktu pa nisam hteo da vas dovodim u rizik. Ovako mi je lakše - rekao je glumac, na šta je ona rekla:

- Dobro, nadam se da ćete biti zaraženi - čuje se na snimku koji se masovno deli društvenim mrežama.

Njen lapsus ubrzo je postao viralan, a mnogima je nezamislivo šta je greškom izgovorila. 

Međutim, ispostavilo se da je sve ovo montaža, te da voditeljka nije napravila lapsus, a zapravo je rekla:

- Pa, dobro, nadamo se da ćete biti okej i da niste zaraženi - rekla je Ivana.

Kako je sve izgledalo, pogledajte na snimku ispod teksta:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis