ŽIKA TODOROVIĆ OTKRIO ŠTA MU JE POTPUNO PREOKRENULO ŽIVOT: "Pljuvali su nas i govorili da nemamo pojma, ZAKLEO SAM SE DA NEĆU BITI TAKAV"

Novosti online

03. 10. 2020. u 13:11

GLAVNI voditelja Ognjena Amidžića bili su i autori jedne od sigurno najzanimljivijih emisija na Red Tv-u Andrijana i Žika. Njihova emisija zove se “Rep&Roll”.

ЖИКА ТОДОРОВИЋ ОТКРИО ШТА МУ ЈЕ ПОТПУНО ПРЕОКРЕНУЛО ЖИВОТ: Пљували су нас и говорили да немамо појма, ЗАКЛЕО САМ СЕ ДА НЕЋУ БИТИ ТАКАВ

Foto: RED TV

Nije samo da Andrijana pušta hip hop, a ja rok, znam ja i šta ona pušta, nisam baš toliko zapostavio muziku, a Boga mi i Andrijana zna, ima sigurno ploče od roditelja - rekao je Žika.

Mi ćemo reagovati na pesme koje puštamo jednom drugom. Desi se da mi bude nepoznato to što mi pušta Žika, mada ima muzike koja mi nije poznato, pa mi je jako zanimljivo kad mi priča da je onaj bio iz ovog benda, ovaj iz onog, pa se onda skupili i napravili super bend. To bi je super - navela je Andrijana.

Foto: RED TV


Njih dvoje su otkrili šta je koncept ove emisije, a onda je Žika istakao šta je sebi obećao kada je bio mlad.
Ovo je zamišljeno kao sukob generacija, ali nema sukoba, njoj se svidi nešto moje, meni se svidi neka njena stvar - istakao je Žika.

Foto: RED TV

Nisam očekivala da će trep tako lako prihvatiti, ali počeo je da gotivi i trep - navela je Andrijana.

Ja kad sam bio mlad panker, nas su stariji muzičari pljuvali kako nemamo pojma da sviramo, i tad sam se zakleo da neću nikad biti takav i da ću uvek pokušavati da preslušam novi žanr, da probam da ga shvatim, nema apriori, pratim sve žanrove - naveo je Žika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja