DOBILI SMO DECU, A IZGUBILI NAS: Bane Mojićević otvoreno o krahu braka posle 7 godina

Novosti online

25. 09. 2020. u 08:51

BANE Mojićević, pobednik prve sezone „Zvezda Granda“, razveo se pre dve nedelje sa suprugom Milicom, sa kojom ima sina Radoša (7) i ćerku Mašu (5). Oni su stavili tačku na zajednicu dugu sedam godina, a kako kaže, i jednom i drugom je svanulo nakon te odluke da život nastave odvojeno.

ДОБИЛИ СМО ДЕЦУ, А ИЗГУБИЛИ НАС: Бане Мојићевић отворено о краху брака после 7 година

Bane Mojićević

- Da sam znao da će mi biti ovako, ranije bih se razveo. Bukvalno sam procvetao. I ne samo ja, rekao bih i da je Milici svanulo. Oboje smo sada srećniji i zadovoljniji, a naš odnos je iskreniji i zdraviji - rekao je Bane Mojićević i objasnio kako je sve počelo.

- Jednostavno smo se udaljili. Svako je živeo za sebe... Pre godinu i po dana smo se razdvojili i živeli odvojeno, a nedavno smo i taj papir potpisali i zvanično se razveli - kaže on i dodaje:

- Već dugo nismo par. Dao sam i sebi i njoj vremena da prebolimo, da odbolujemo to što nismo uspeli, a u isto vreme i šansu da se nešto promeni. Međutim, za to vreme smo još više shvatili da nam je oboma tako bolje i definitivno se dogovorili da se i papirološki raziđemo - kaže Bane. Porodica ga je u nameri da život nastavi samostalno podržala, jer im je njegova sreća važnija od svega drugog.

Bane Mojićević sa suprugom Milicom

 

- Nisam se ženio da bih se razvodio. Osećam se poraženim što nisam uspeo u nameri da sačuvam tu zajednicu, ali kad s partnerom više ne osećate ono što ste osećali, onda nije u redu da živite život u kojem ni jedno od vas dvoje nije ispunjeno - objašnjava Bane i dodaje da su nakon razlaza njegova bivša supruga i on postali najbolji prijatelji. Iako bi mnogi rekli da je za razvod kriva treća osoba, Bane to negira.

- Nije bilo preljube, nije bilo skandala. Jednostavno smo se udaljili, zaćutali... Izgubili smo nit. Dobili smo decu, ali smo izgubili nas. Kao da je to i bila naša misija, da izrodimo decu i raziđemo se - kaže Bane.

(Alo.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

JEDAN LANAC – TRI SJAJNA HOTELA: Odaberite Xanadu u Beleku ili Bodrumu sad, a onim u Makadiju obradujte sebe u sred zime