BANE Mojićević, pobednik prve sezone „Zvezda Granda“, razveo se pre dve nedelje sa suprugom Milicom, sa kojom ima sina Radoša (7) i ćerku Mašu (5). Oni su stavili tačku na zajednicu dugu sedam godina, a kako kaže, i jednom i drugom je svanulo nakon te odluke da život nastave odvojeno.

Komentari (6)

Milvas

25.09.2020. 14:54

Каже господин Бане: Ми смо нашли свој мир, срећнији смо и остали смо пријатељи. По дотичном господину разводи прерастају у идиле и најлепше снове. А деца, где су ту деца? Пита ли њих неко и нешто. Како је њима, да ли је њима боље после развода, да ли пате да ли......? Ово ми личи на једну причу која је намењена јавности и ништа више.

Milica

25.09.2020. 16:08

@Milvas - Sigurno im je bolje da provode vreme sa roditeljima koji su srećni, makar i razdvojeni, nego sa mamom i tatom koji se svadjaju, izbegavaju, nezadovoljni su... A verujem da cesto zajedno provode vreme sa decom.

Ja

25.09.2020. 20:25

@Milica - Vi uopste ne poznajete psihologiju dece. Deca smatraju da su plod mamine i tatine ljubavi i kada dodje do razvoda, vide sebe kao gresku, a izjave ovog coveka na to i upucuju. Sva deca zele da vide roditelje zajedno u ljubavi i slozi, jer tako i ona osecaju emotivnu sigurnost, koja je presudna za njihovo formiranje. Oko toga se treba i potruditi i to je ono sto dugujemo svojoj deci.

Vito

25.09.2020. 20:39

Kakao vencanje, svasta mi romi se retko vencavamo,i koji se venca od 100 mozda 5 ostane u braku. Ja zivim sa zenom 35 godina nismo se vencali .vencanje obocan papir,za nekoga to mnogo znaci . Kod nas roma nista.tako da ne razmisljamo da se svadjamo, i kad se posvadjamo prodje 2 sata iopet sve u redu.zene kod nas su na probu celoga zivota ...

Basa

25.09.2020. 23:51

Kazu da je sustina bracne zajednice u porodici i deci koja se radjaju u toj zajednici......verujem da je licna sreca bitna ali ako je Ego toliko veliki da ne vidi da su deca licna sreca onda zaljubljenost u sebe prevazilazi ljubav prema deci... tada je razvod mozda i bolja varijanta....jer narcisoidna licnost oseca samo ljubav prema sebi....majka je ta koja voli decu....