POP ZVEZDA SE POHVALILA POKLONOM OD PRIJATELJA: Bikini za Šakiru (FOTO)

V. N.

09. 09. 2020. u 00:26

KOLUMBIJSKA pop zvezda Šakira (43) zna kako da privuče pažnju.

ПОП ЗВЕЗДА СЕ ПОХВАЛИЛА ПОКЛОНОМ ОД ПРИЈАТЕЉА: Бикини за Шакиру (ФОТО)

Foto Instagram/shakira

 Na "Instagramu", gde je prati 68 miliona ljudi, prekjuče je okačila fotografiju u kupaćem kostimu, koji je za nju kreirao prijatelj.

Bikini osim što otkriva njene ubojite obline, ima i resice koje zavodljivo padaju na njenu zadnjicu. Šakira, koja sa španskim fudbalerom Žerarom Pikeom (33) ima sinove Milana (7) i Sašu (5), poslednji put je nastupila u februaru, na poluvremenu Superboula, na stadionu "Hard rok" u Majamiju, kada je sa Dženifer Lopez priredila visokoenergetski i seksi nastup.

Foto Instagram/shakira

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina