LEPA BRENA I BOBA ŽIVOJINOVIĆNA ODMORU: Ugostili Ninu Badrić

V.N.

24. 08. 2020. u 11:43

POSLE odmora na Azurnoj obali i Italiji, Lepa Brena (59) i Boba Živojinović (57) nastavili su letovanje u Hrvatskoj.

ЛЕПА БРЕНА И БОБА ЖИВОЈИНОВИЋНА ОДМОРУ: Угостили Нину Бадрић

Foto Instagram/lepabrenaa

Na ostrvu Vis na jahti su ugostili pevačicu Ninu Badrić (48), a Brena je nekoliko fotografija tog druženja uz vino, podelila na društvenim mrežama, uz potpis:

- Prisilan odmor, srećan sat, kad ti život da limun, napravi limunadu.

Ono što je obožavaocima obe pevačice zapalo za oko, jeste da su i Brena i Nina u prirodnom izdanju, a jednodelni zeleni kupaći kostim Badrićeve nije mogao da sakrije poneki kilogram viška i celulit. "Niko nije savršen", "Da, ovo je realnost, jeste malo sređena slika, ali nije izveštačena" i "Lepo je videti kako zaista izgledate", samo su neki od komentara Breninih pratilaca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (5)