JUBILEJI KAD PROĐE KORONA: U Kraljevu odloženi "DŽezibar" I "Strit art" festival

G. ĆIROVIĆ

06. 08. 2020. u 11:17

ZBOG epidemiloške situacije i mere zabrane okupljanja, jubilarni, deseti po redu Međunarodni džez festival "Džezibar" i takođe jubilarni, deseti festival alternativnih umetnosti "Strit-art" odloženi su do daljeg.

ЈУБИЛЕЈИ КАД ПРОЂЕ КОРОНА: У Краљеву одложени Џезибар И Стрит арт фестивал

Foto: KC Ribnica

Iz kraljevačkog Kulturnog centra "Ribnica" koji je organizator ovih prestižnih i veoma popularnih festivala, poručuju da iako su odloženi, "Džezibar" i "Strit-art" nisu i definitivno otkazani, mada su male šanse da ove godine budu održani u ranijim formatima.

- Pratimo epidemilošku situaciju i pratimo smernice i gradskog i državnog Kriznog štaba. U ovom trenutku festivali su odloženi i čekaju da se smiri epidemija korona virusom kako bi njihovo održavanje bilo potpuno berzbedno i za učesnike i za posetioce – kaže Marija Grabovac iz KC "Ribnica".

Kako bi kultura takođe zadala udarac kovidu-19, u ovoj ustanovi odlučili su da, dok to vremenske prilike budu dozvoljavale, umesto u svojoj galeriji, izložbe organizuju na platou ispred Kulturnog centra u Ribnici.

- Nama je poseban problem što smo u direktnom kontaktu sa publikom, sa posetiocima – ističe Ana Jerotijević iz ove ustanove. - Zato ćemo izložbe organizovati na otvorenom uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije