Stisla sam petlju i poljubila Bjelu: Brena je do sada ćutala o ovome

NovostiOnline

17. 06. 2020. u 14:00

Sećam se da mi je tog trenutka bilo veoma neprijatno, ali mi je pao kamen sa srca..

Стисла сам петљу и пољубила Бјелу: Брена је до сада ћутала о овоме

Foto: Novosti arhiva

Lepa Brena svojevremeno je na snimanju filma "Hajde da se volimo" trebalo da poljubi Dragana Bjelogrlića, a sada je priznala da joj je zbog toga bilo veoma neprijatno.

Kada je na red došla scena u avionu, gde "pada" poljubac između nje i Bjele, Brena se oduzela.

- Uopšte mi nije bilo prijatno kada mi je reditelj Stanko Crnobrnja saopštio da Bjelu moram da poljubim u usta, onako filmski. Rekla sam mu da ne mogu, jer nisam glumica, na šta mi je Crnobrnja odgovorio "Sada jesi i molim te da to bude pravi poljubac, ozbiljan i profesionalan" - otkrila je Brena za "Informer".

- Zainatila sam se i odlučila da ne dramim mnogo, već sam stisla petlju i poljubila Bjelu. Sećam se da mi je tog trenutka bilo veoma neprijatno, ali mi je pao kamen sa srca kada mi je reditelj rekao da sam odlično odradila posao i da je sve delovalo prirodno - ispričala je pevačica

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom