MENSON NA SLOBODI: Odradio kaznu društveno korisnog rada

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

03. 02. 2024. u 20:39

AMERIČKI rok muzičar Merilin Menson, koji je osuđen na društveno koristan rad jer je izduvao nos na snimatelja na koncertu 2019. u Nju Hempširu, nedavno je završio kazneni rad u organizaciji koja obezbeđuje prostor za sastanke dve organizacije anonimnih alkoholičara, navodi se u sudskim dokumentima.

МЕНСОН НА СЛОБОДИ: Одрадио казну друштвено корисног рада

Foto Tanjug/AP

Potvrdu o završetku je podnela Liga asistencije Los Anđelesa sudu u Nju Hempširu 30. januara, dok Menson mora da podnese dokaz o svojoj službi do 4. februara, prenosi AP.

Menson se u septembru izjasnio da ne osporava prekršajnu prijavu u Lakoniji, oko 48 kilometara severno od Konkorda, glavnog grada Nju Hempšira.

Prvobitno je optužen za dve prekršajne ​​tačke za lakši napad koji je proistekao iz susreta sa snimateljom u paviljonu Bank of Nju Hemšir u Gilfordu 19. avgusta 2019. Druga optužba, u kojoj se navodi da je pljunuo na snimatelja, je odbačena.

Menson je takođe finansijski kažnjen, a tokom naredne dve godine ne sme da ponovi nijedno krivično delo i mora da obavesti lokalnu policiju o svim nastupima u Nju Hempširu.

Tužilac Endrju Livernoa rekao je da je ovo njegovo prvo krivično delo i da ranije nije imao dosije, što donosi lakšu kaznu.

Rokera je prethodno nekoliko žena optužilo za seksualno nasilje, uključujući njegovu bivšu verenicu, glumicu Evan Rejčel Vuds i zvezdu "Igre prestola" Esmi Bjanko. Zbog tih optužbi je pokrenuto više sudskih postupaka.

(Tanjug)

BONUS VIDEO - ŠOJGU IZNEO PODATKE O KONTRAOFANZIVI Ukrajina izgubila 125.000 vojnika i 16.000 komada vojne tehnike

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!