MARIJA ŠERIFOVIĆ OTKRIVA ZAŠTO SE ODLUČILA DA DETE DOBIJE UZ POMOĆ SUROGAT MAJKE: "U više navrata sam pokušavala da iznesem trudnoću.."

Novosti onlajn

15. 12. 2023. u 23:55

MARIJA ŠERIFOVIĆ dobila je bebu uz pomoć surogat majke

МАРИЈА ШЕРИФОВИЋ ОТКРИВА ЗАШТО СЕ ОДЛУЧИЛА ДА ДЕТЕ ДОБИЈЕ УЗ ПОМОЋ СУРОГАТ МАЈКЕ: У више наврата сам покушавала да изнесем трудноћу..

Foto Instagram/serifovic

- Velika želja da imam dete me je vodila kroz taj vrlo kompleksan i zahtevan proces. Iako sam u više navrata pokušavala sama da iznesem trudnoću, zbog poteškoća kroz koje sam prolazila, nisam to uspela. Tako da se surogat pokazao kao, zapravo, jedina opcija za mene, kaže Marija i dodaje da o svom zdravstvenom stanju ne želi detaljno da govori:

- Zaista ne želim javno da objašnjavam medicinske razloge za to, ali surogat materinstvo je konačno bio moj jedini izbor.

Foto: Instagram

- Pre dve godine sam prolazila kroz postupak vađenja mojih jajnih ćelija i zatim kreiranje embriona. Nakon svih tih genetskih ispitivanja, saznala sam da imam tri zdrava embriona. Tako se rodio Mario.

Sin Marije Šerifović, Mario, rođen je na jednoj klinici u Los Anđelesu.

Marija Šerifović, nakon što je početkom decembra uz pomoć surogat majke dobila bebu, priznaje za "Blic" da je prošla kroz dugačak proces, ali da je uspela u tome jer je imala ogromnu želju da u naručju drži svoje dete.

- Neophodno je da se informišete, da okupite oko sebe prave ljude, iskrene i stručne. Na prvom mestu, važno je da pravno regulišete sve na vreme. Nakon toga dođe medicinski deo, terapije, vađenje jajnih ćelija, njihov transfer, zatim dobra agencija koja zastupa prava surogat majki i lekar koji prati trudnoću. Dugačak put, ali kada postoji velika želja, uvek postoji i način. Ogromna želja da nekome pružim svu ovu ljubav koju posedujem... Bezrezervno... To je na prvom mestu, kaže Marija i na pitanje kada je prvi put otputovala u Ameriku sa namerom da se raspita o surogat majčinstvu odgovara:

- Pa dugo je trajao moj proces odlučivanja. Ali kada sam prvi put presekla i rekla to je to, odmah je sve ostalo nekako išlo samo od sebe… Ima tu dosta pomoći i Onog odozgo.

(BLIC)

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije