KAO DA JE NEŠTO OSEĆAO: Nekoliko dana pre smrti, Metju prijateljima iz detinjstva priredio ovo

Novosti online

11. 11. 2023. u 09:29

ČINILO se da se Metju Peri fantastično proveo na svom poslednjem odmoru sa svojim prijateljima samo nekoliko nedelja pre njegove tragične smrti.

КАО ДА ЈЕ НЕШТО ОСЕЋАО: Неколико дана пре смрти, Метју пријатељима из детињства приредио ово

Foto: Printskrin

Grupa je uživala u luksuznom putovanju ispunjenom vožnjama jahtama i helikopterom po Francuskoj rivijeri. Tokom letnjeg odmora, Metjuu su se pridružili njegovi bliski prijatelji Brajan Marej, Kristofer Marej, njegova kćerka Tara Marej i njegov pomoćnik Keni Ivamasa.

Činilo se da su se provodili fantastično dok su uživali u zadivljujućem moru i prelepim gradovima. Na fotografijama sa putovanja, Metju se može videti kako se smeši i grli svoje prijatelje dok su se svi spremali da se zajedno provozaju helikopterom.

Posle zabavnog putovanja, jedan od Metjuovih prijatelja je podelio na društvenim mrežama: - Zaboravio sam da objavim o ovom delu leta 2023! Sjajan provod na Medu sa "The Caucus"! Metju je odgovorio na fotografije samo nekoliko dana pre nego što je umro, šaleći se: - Ništa kao 4 odrasla muškarca koji zajedno plove francuskom rivijerom.

Na osnovu slika činilo se da se 54-godišnjak odlično zabavljao na odmoru i da ništa ne ukazuje na predstojeću smrt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

U svojim popularnim memoarima "Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar", Metju je govorio o svom prijateljstvu sa Marejima. Rekao je da su igrali značajnu ulogu u oblikovanju njegovog portreta voljenog lika Čendlera Binga u "Prijateljima". Napomenuo je da su mu braća pomogla da razvije Čendlerov glas, koji je nazvao "Marej-Perijeva kadenca".

Metju je napisao: "Ne mislim da je preterivanje sugerisati da je Čendler Bing transformisao način na koji je Amerika govorila. Za zapisnik: ta transformacija je došla direktno od Metjua Perija, Krisa Mareja i Brajana Mareja koji su se zezali u Kanadi 1980-ih. Ali samo sam se ja obogatio na tome. Srećom, Kris i Brajan se nikada nisu naljutili zbog toga i još uvek su moji dragi, urnebesni prijatelji".

Podsećamo, Metju je pronađen mrtav u hidromasažnoj kadi u svom domu u Los Anđelesu 28. oktobra. Njegov pomoćnik ga je otkrio kako ne reaguje u vodi i odmah je pozvao hitnu pomoć.

Uzrok Metjuove smrti još uvek nije poznat, jer je njegov toksikološki izveštaj u toku.

(sd.rs)

BONUS VIDEO: INVALIDITET NIJE PREPREKA: DJ sa ALS nastupa koristeći najsavremeniju tehnologiju za pomeranje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave