GOCA TRŽAN: Kroz život se mora ići hrabro, snažno i "punom nogom", a uskoro sledi veliki koncert (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

07. 11. 2023. u 08:05

POP ZVEZDA Goca Tržan važi za jednu od najzaposlenijih pevačica kada su nastupi i terenski rad u pitanju, nema sumnje da na njih dolaze sve generacije.

ГОЦА ТРЖАН: Кроз живот се мора ићи храбро, снажно и пуном ногом, а ускоро следи велики концерт (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Goca je sa ekipom "Večernjih novosti" pre nastupa porazgovarala na mnoge teme koje se tiču nje, njenog života i karijere.

Foto: Novosti

Na jednom od poslednjih nastupa društvo vam je pravila ćerka Lena. Koliko često dolazi na vaše nastupe?

- Retko dolazi sa mnom na moje koncerte i nastupe, bila je svega dva puta. Izbegava i ja to poštujem. Lena ne voli da se slika i ne voli pažnju medija.

Čemu je učite, kakve savete joj dajete?

- Savetujem je da bude "kul", učim je da prepoznaje prava prijateljstva, prave ljude. Bolja je od mene, u svakom smislu te reči i u tim godinama, ali i sada.

Pored svojih solo nastupa i koncerata širom regiona, vi i dalje radite kao tim sa grupom "Tap 011". Kada će vaš veliki solistički koncert?

- Čekala sam da se završi Sava centar, to je fantastičan prostor i oduvek je bio nešto posebno, međutim, ne znam kada će se završiti. U februaru sledeće godine sam zakazala "Spens" u Novom Sadu i uskoro ću zakazati i MTS dvoranu.

Foto: Novosti

Pored muzičke karijere gledamo vas i kao domaćina, autorku i voditeljku emisije "Ako progovorim" na TV K1. Šta je teže, a šta lakše?

- U životu se "ne hvatam" ničega što ne mogu i ne znam da radim. Barem ono što ja mislim i znam, da sam u tome jako dobra, ako ne i najbolja. Nisu to poslovi za poređenje, volim rad na televiziji, mada samo ne volim kamere, ali zbog prirode posla, jednostavno je to "nužno zlo".

Na vaše nastupe dolaze sve generacije, od sedam do sedamdeset sedam godina?

- Jako uživam na svojim nastupima, dijapazon ljudi koji dolazi je jako veliki. Ušla sam u "kategoriju žena" koju mogu svi da slušaju. Mogu lako da se prilagodim svim vremenima. Kroz život se mora ići hrabro, snažno i "punom nogom", to je jako važno.

Uvek ste iskreno i direktno, srčano išli kroz život. Da li bi vam možda bilo lakše da ste u životi išli drugačijim putem?

- Nikad u životu nisam išla lakšim putem. Uvek idem trajnijim, moja karijera traje trideset godina. Uvek postoji lakši put, ali takav put je, barem za mene - sunovrat. Biram čvršći, teži, ali na kraju mene uvek "potvrdi".

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Gocom pogledajte u nastavku, u videu ispod:

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)